Hae
Ninnin energianurkkaus

Aqua Plus Supersprintti cup IV

Tämä Aqua Plussan Supersprintticupin neljäs osakilpailu oli jo tiistaina, mutta en oo ehtinyt kirjoittelemaan. Sain tytöt lähtemään mukaan matkakavereiksi. Viikonlopun treenien jälkeen ei isompia odotuksia vauhdeille ollut, mutta mielenkiinnolla lähdin tekemään taas kovaa treeniä. Matkoina siis 450m uintia, 10.2km pyörää ja 3km juoksua. Lyhyt ja kova treeni.

Kuva: M. Takamaa

Uinti kaartoi vasemmalle, ja tuli kieppiä, ja kädet oli väsyneet. Tiesin, että ei tuu hyvää aikaa, mutta olin mä silti yllättynyt, että meni niinkin kauan kuin 07:56. Jäin 31 sekunttia edellisviikosta, ja silloin oli aallokkokeli. Nyt ei tuullut niin paljon. Totesin myös, että nyt on pakko pyöräillä ja juosta vauhdilla, ettei naiset ota kiinni, kun en saanut uinnissa tehtyä tarpeeksi eroa. 😀

Pyörä oli perusmenoa. Nyt tehot olivat viime kertaa paremmat, ja edelliskertaa vain 4 wattia huonommat. Eivät olleet niin väsyneet kuin Juhannuksen treenien jälkeen, mutta eivät toki tuoreetkaan.

Juoksu myös sitä perusvauhtia. Valmentaja kommentoikin, että mä juoksen aina samoihin aikoihin, vaikka jalat olis kuinka rasittuneet. 😀 Ainut toive on ensi vuodelle, että pääsisin juoksemaan syksyllä, pystyisin treenaamaan ehjänä talven ja voisin kesällä todeta juoksuvauhdin kehittyneen.

Kuva: M. Takamaa

4/6 kisan tulokset

Kaikki supersprinttiajat, 3.8. eli viimeisessä osakilpailussa pitäisi kuulemma tehdä tämän kesän paras aika. 😉 Olisihan se kiva rikkoa tuo ennätys kokonaisuudessaan, ja saada ensimmäinen 41 alkuinen aika. Mutta näin lyhyellä matkalla vaatii onnistumista joka lajissa vaihtoineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *