Hae
Ninnin energianurkkaus

Aqua Plus Supersprintti cup 5/6

Tiistaina oli viides Aqua Plussan Supersprintticupin osakilpailu Särkijärvellä. Enää yksi jäljellä. Etukäteen jo fiilistelin, kun Hanna pääsi taas mukaan. Itestä saa ihan eri tavalla irti, kun on joku tasaväkinen kenen kanssa kisailla. 🙂

Uinti oli ihan perustekemistä. Jotenkin uinnin kanssa ei ole ollut sellaista samanlaista flowta kuin viime kesänä, mutta onneksi perusvauhti on ihan ok. Kolmionmuotoisen reitin toiselta ja viimeiseltä poijulta kohti rantaa tullessa näin, että Hannahan siellä mun oikealla puolella ui. Tultiin rintarinnan vedestä ylös, naureskeltiin tilanteelle ja yritettiin hoitaa vaihto mahdollisimman nopeasti. Pääsin muutaman sekunnin nopeammin lähtemään pyöräilemään. Nyt oli sitten kurottava eroa niin paljon kuin pystyn, koska mä oon Hannaa nopeampi pyöräilemään ja Hanna mua nopeampi juoksemaan.

Nythän molemmilla oli rasitusta viikonlopulta aika paljonkin, mutta ei voi tietää kuinka paljon sen vaikuttaa menoon. Maiju on kehittynyt niin paljon, etten enää saa pyöräillessä kiinni, joten hänen suhteen oon vähän luovuttanut. 😀 Nyt oltiin T2:ssa eli juoksuvaihdossa yhtäaikaa, mutta mitään saumoja ei ole häntä saada juosten kiinni.

Joroisilta pyöräkuvaa. Kuva: Valtteri Vilen

Hannaan ja muihin naisiin olin saanut eroa, mutta en tiennyt kuinka paljon. Oli siis juostava niin kovaa kuin pääsee. Mulla oli V800 mittari rannekkeen vaihdossa, joten jouduin juoksemaan ilman, että tiesin vauhtia tai sykettä. Tuntui siltä, että juoksen kovaa, eikä ylämäissä ees hapottanut tai tuntunut reisissä pahasti. Olin yllättynyt. Aattelin, että nyt tulee uusi enkka ja vihdoin alle 42min alitus. En siis tiennyt uintiaikaa, en vaihtoaikoja, enkä juoksuaikaa. Pyöräajan kyllä, mutta jälkeenpäin aatellen siinäkin oli parhaimpaan aikaan +15 sekunttia.

No ei tullut uutta ennätystä tuolle matkalle, mutta taisi kuitenkin tulla tämän kesän ennätys. Muutaman sekunnin parannuksesta tosin puhutaan, ei sen isommasta. Niin ja yhtä virallista aikaa en tiedä. Juoksuaika oli lopulta vain 14.53, eli en mä ees lujaa juossut. 😀 Jännä miten se siltä tuntui. Ehkä jaloissa kuitenkin sen verran painoi, että vaikka tuntui menevän lujaa, niin silti ei mihinkään. 😀

Kaikki mun viralliset supersprinttiajat.

Huomenna olisi vuorossa viimeistelytreeni Hampuriin. 1,9km uintia, 100km pyörää ja 20km juoksua. Viimeinen noin pitkä treeni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *