Hae
Ninnin energianurkkaus

Terkkuja Hampurista!

Terkkuja täältä kisapaikalta. Torstaina illalla päästiin hotellille, pikainen kirjautuminen, syömään, pyörän kokoaminen ja nukkumaan. En saanut Emfitiä toimimaan, kun hotellin verkko ei ole salasanan takana, vaan pitää erikseen hyväksyä ehtoja ym., niin ei toimi Emfitin kanssa. Höh, vähän harmitti. Toisaalta pari yötä oon nukkunut niin huonosti, että ihan hyvä, etten näe Emfitin lukemia. 😀

Yövytään siis Radisson Blue Hotellissa, 26. kerroksessa. Hotelli on jees! 10min matka kisa-alueelle, ja järvikin näkyy ikkunasta. Toki järven levein osuus, mihin asti ei enää uida.

Perjantaina käytiin rekisteröitymässä sekä tsekkaamassa muutamat mäet Markuksen kyydillä. Aika pelottava se eka 50 metriin kohoava silta, jossa ajellaan sivutuulessa huomenna. Korkeanpaikankammoiselle pelottava! 😉 Mukavaa säätä on luvattu, aamusta 13-14 astetta ja iltapäiväksi 19 astetta. Tuulta toki 5m/s, joten takaisinpäin kierrokselta vastatuuleen on omat juttunsa.

Kisainfo käytiin kuuntelemassa sateessa. Täällä on satanut kaksi päivää nyt, onneksi huomenna ei. Voisi olla muuten pyörällä todella liukasta, kun keskustassa käännöksiä on paljon ja samoin tiessä maalattuja liukkaita kohtia.

539 on mun numero huomenna. Ja mm. täältä löytyy seuranta.

Pyöräilemään täällä keskustassa ei oikein pääse mihinkään, joten pyörä tuli testattua vaan hotellin parkkipaikkaa ympäri pari kertaa ajaen. Tuolla Alster-järvessä ei saa normaalisti uida, mutta uimiseen oli järkätty mahdollisuus tänään klo 11-13. Vesi oli tummaa ja sameaa. Toisen jalat näkyi ihan vasta kohdalla, ja törmäsinkin pariin otteeseen toiseen uimariin sivusta, kun mustaa märkäpukua ei näkynyt. Huomenna paistaa aurinko, joten ehkä kirkkaanpaa ja ei tulisi niin pahoja kolareita. Henkisesti oli kyllä taas hyvä käydä testaamassa tuota uintia, tietää vähän mitä on edessä. Ja ehkä se käsi ei ota mihinkään, vaikka matala 2m järvi onkin. 😀 Ylemmässä kuvassa on uinnin loppu, ja se on täynnä joutsenia ja erinäisiä lintuja koko ajan. Toivottavasti joutsenet väistää johonkin huomenna. Kovin tottuneita ihmisiin ovat, kun niitä koko ajan ruokitaan. Viime vuonna meduusoja, nyt joutsenia. 😀

Vaihtoalue on pitkä kuin nälkävuosi, 800m. Uinnin lopetuksesta 200m vaihtopusseille. Mun pyörä on 600m alueen puolessa välissä. Oon kolme kertaa kotona testannut lähtemistä pyöräkengät valmiina kiinni pyörässä. Siksi, että 600m pyöräkengät jalassa juokseminen on tosi pitkä pätkä. Joten laitan huomenna kengät pyörään kiinni ja varovasti pyörän selkään, ja jalat kenkiin vauhdissa. Näin ei tarvitse juosta pyöräkengillä tuota matkaa.

Edelleen en ole täysin päättänyt, että tarkenenko hihattomalla paidalla aamulla 13 asteessa. Mutta ehkä mä tarkenen. Hihoja märälle iholle on vaikea laittaa, ja koko puvulla en haluaisi kisata vessakäyntien takia (hankala riisua ja laittaa takaisin). Kokopuku on siis se, millä kisasin Joroisilla puolimatkalla ja jossa on hihat.

Jotenkin outoa, että huomenna on pitkä päivä urheilua edessä. Ei yhtään tunnu siltä. Hyvällä fiiliksellä kuitenkin lähdetään! Nyt vielä muutama pakollinen tavaran tsekkaus ja ajoissa nukkumaan.  Tsemppiä suomalaisille tänne Hampuriin, ja myös kaikille Turun puolimatkalla kisaaville huomenna! Tschüs! 🙂

P.S. Kirjoitin tämän jo muutama tunti sitten, mutta Fitfashion oli taas alhaalla, niin pääsen julkaisemaan vasta nyt. Kisaletitkin on jo päässä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.