Hae
Ninnin energianurkkaus

Muutoksia arkeen

Neljä viikkoa edellisestä tekstistä, sen jälkeen on tapahtunut isoa muutoksia arjessa. Tästä ehdin nyt aatonattona blogata. Yleensä olen iltamyöhään valmistellut joulua, mutta siivottu on jo eilen ja kaikki lahjatkin ovat paketoitu. Ihan vaan rentoutumista siis nyt. Tyrniglögiä ja salaattia. 🙂 En oo oikein koko joulukuussa saanut inspistä kirjoittamiseen, oon jopa miettinyt, että onko blogin loppu tullut. Onko mulla enää tälle annettavaa.. Huomasin, että kolmen viikon aikana olen ottanut vain kaksi treenikuvaakin, eli instaakaan en ole päivittänyt.

Nyt joulukuussa oon kyllä päässyt treenaamaan lähes ohjelman mukaan, toisin kuin syys-marraskuussa. Loka- ja marraskuussa olin kipeänä, ja stressiä ja unettomia öitä on ollut liikaa. Syy tulee tässä: Vaihdoin työpaikaa joulukuun alussa.

Yleensä en oo työjutuista hirveesti puhunut, kun ei kovin montaa kiinnosta mitkään it-alan jutut. 😀 Mutta tämä on vähän erilainen työpaikan vaihdos, nimittäin uusi firma aloitti toimintansa joulukuun alussa ja meitä on vanhoja työkavereita kasa, jotka olivat perustamassa Oiwa Solutions -nimistä yritystä. Tausta tähän on se, että vaihdoin kolme vuotta sitten isosta firmasta pieneen, joka myytiin pörssiyhtiölle kesäkuussa, ja tässä ollaan nyt. Omien itsemme pomoja. Nettisivuilta voi halutessaan lukea yrityksestä lisää. Tietysti, kun ei ole toisella töissä, niin se tietää varmasti uuden yrityksen kanssa vähän stressiäkin. Sain kyllä jo kommenttiakin, että oon mä hullu, kun tämänkin tähän otan kaiken muun lisäksi. Niinpä, helpommallakin elämässä kyllä pääsisi. 😉

Ironmanille ilmoittautuminen on edelleen tekemättä. Kalmar on ollut ekana vaihtoehtona jo pitkään. Ongelma siinä on vain se, että sinne pitäisi lähteä tiistaina iltapäivällä niin, että ti-ke yö oltaisiin Turku-Tukholma välillä laivalla ja keskiviikkona ajettaisiin Tukholmasta viitisen tuntia Kalmariin. Päivällä voisi lähtöä viivyttää, mutta pitäisi olla varma, että on torstaina ajoissa Kalmarissa, koska silloin on viimeinen päivä ilmoittautua. Lauantai on kisapäivä ja sitten su-ma laivalla Suomeen. Tarkoittaisi 7 päivän reissua. Haluaisin miehen mukaan, mutta en pysty jättämään kenenkään huolehdittavaksi lapsia viikoksi. Viisi päivääkin on pitkä aika. Yksi vaihtoehto on lähteä ilman miestä, mutta se on mun paras huoltaja, niin en haluaisi. Toinen vaihtoehto on, että lähettäisiin koko perhe, mutta lapset joutuisivat olemaan heti koulujen alettua viikon koulusta pois. Siksi en ole siis saanut ilmoittautumista tehtyä.

Uudesta ironmanista Tallinnasta julkaistiin reitit syksyllä, mutta nyt viime keskiviikkona julkaisivat uuden pyöräreitin. Saas nähdä tuleeko juoksureittiin muutoksia. No päätöksen olen joka tapauksessa luvannut tehdä vuoden loppuun mennessä, joten se pitäisi pian siis tehdä!

Tässä vielä ne puhelimesta löytyvät treenikuvat. 😀

Mäkivetoja

Sisätreeniä

Ai niin, mä oon muuten ollut neljä viikkoa syömättä herkkuja. Ei karkkia, sipsiä, jäätelöä, keksiä, pullaa.. Ja aion jatkaa myös joulun yli, vaikka suklaata on nytkin näkösällä.

Hyvää joulua kaikille! <3 Mä aion nauttia pyhäpäivistä pitkien lenkkien muodossa. Kun tarpeeksi ajoissa lähtee, niin ehtii kotiinkin ajoissa. Huomenna ei pitkistä, vaan muiden nukkuessa tunnin juoksu, jos herään tarpeeksi ajoissa. Jos herään, kun muutkin, niin sitten juoksulenkille vasta illalla. 🙂

7 kommenttia

 1. -Katri- kirjoitti:

  Tätä sun treeniblogia on kyllä ilo lukea, aina odotan uutta postausta ja etenkin kisaraportit elän ja hengitän läpi. ? Hienoa siis, jos jatkat kirjoittamista, edes jossain. ? Tsemppiä kisapohdintaan, ei oo perheelliselle aina helppoja juttuja. Kyllä te vielä keksitte hyvän ratkaisun.

  Onnea, lujaa tahtoa ja sujuvaa arkea uuden työkuvion parissa!

  • -Katri- kirjoitti:

   Hyvää joulua! ?

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos Katri! 🙂 Mä tykkään kyllä kans nuo kisaraportit kirjoittaa, kun niihin pystyy jälkeenpäinkin palaamaan. Jos blogi loppuu, niin mihin ne sitten kirjaa.. 😀

 2. Anna kirjoitti:

  Tsemppiä uudelle uralle oman itsensä herrana!

 3. Nina (tre_grenar) kirjoitti:

  Kyllähän riittää että keskiviikkona lähette Turusta ja Turunlaivahan on niin aikasin Tukholmassa että hyvin kerkee Kalmariin torstaina. Jos nyt ei mitään kauheen kummia matkalla tapahdu.

  Vaikeempi, mun mielestä, on sitten asuminen Kalmarissa. Mutta kyllä sekin aina järjestyy. Nirvanan kauttahan saa tietysti helposti ja kalliilla.
  Ja tiesitkö, että Kalmarhan on ”sold out”? Mutta ehkä se järjestyy Nirvanan kautta.

  • Ninni kirjoitti:

   No en tiennyt! Kääk! Mä luulin, että sinne on edelleen paikkoja. Oli näköjään jo 11.12. tullut faceen ilmoitus, mutta en oo sitä nähnyt. Täytyy katsoa, että mitä tulee Nirvanan kautta hinnaksi. Voihan persus! No itepähän kärsin, kun en oo ajoissa matkassa. 😀 Barcelonaan olis paikkoja, mutta taitaa olla lentokoneen pyöräpaikat täynnä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.