Hae
Ninnin energianurkkaus

Treeneistä hyvää fiilistä!

Fitfashion-sivusto on ollut alhaalla tällä viikolla joka päivä. Katotaan saanko kirjoitettua tämän loppuun, ja pääsettekö lukemaan.

Joulukuussa pääsin tosiaan treenin makuun, ja samoin on jatkunut tammikuu. Ja myös Emfit-seurantalaite on sitä mieltä, että nyt on treenit aloitettu. Marraskuussa ihmettelin mun korkeita yön keskisykkeitä. Yön keskisykkeisiin vaikuttaa tietty yönaikaiset heräämiset ja nousemiset, mutta kun ne oli kymmentä enemmän kuin kesällä, niin aattelin, että on surkeeta. Mutta nyt ne on tippunut jo kivasti, joten treenaus näkyy kropassakin.

Yllä marraskuun lopun dataa, ja alla tältä viikolta.

Seinäjoella on ihanasti lunta, ja polut loistavassa kunnossa. Oon käynyt juoksemassa metsässä, mutta myös hiihtämässä. Mikäs sen parempaa liikuntaa kuin koko kropan hiihto.

Aqua Plussalla on tammileiri nyt menossa. Alkoi torstaina 10km juoksulla ja 40x100m lättpull uinnilla. Olin Ylöjärvellä mukana, ja tein perjantaina etänä töitä ja osallistuin myös perjantain treeneihin Pirkkahalliin. Vuorossa oli 6x1000m nousevavauhtinen juoksu. Molempien päivien treenit onnistui hyvin. Uinnissa pysyn jälleen hyvin porukan mukana, ainakin näin mun lempparivälineillä lättäreillä ja pulliksella. 🙂 Juoksutonnit meni 6:05, 5:39, 5:23, 5:14, 4:53 ja 4:32. Iso porukka jaettiin viiteen ryhmään, ja mä olin neljännessä. Saatiin porukalla pidettyä vauhti suurinpiirtein siinä missä piti ja viimeisen tonnin jokainen juoksi sen mitä pystyi. Lopetin siihen vauhtiin, mistä ykkösryhmä aloitti. 😀

Tänään hiihtelin kotimaisemissa 34km pertsaa. Ja huomenna on tarkoitus mennä juoksemaan Tampereelle perinteinen Pyhis eli Pyhäjärven ympäri. Siitä onkin jo 5,5 vuotta, kun olen viimeksi Pyhiksen ollut juoksemassa. Jos nyt muistan oikein. Oon yleensä tehnyt vastaavan 27km pitkiksen kotona.

Loppuverra metsäkävelyllä koirien ja kaverin kanssa. 🙂

4 kommenttia

 1. -Katri- kirjoitti:

  Ihanan paljon lunta! ? Kyllä tuolla kelpaakin hiihdellä ja ulkoilla muutenkin. Mä kaipaan hiihtoa jotenkin tosi paljon, olis hienoa jos tulis lunta tännekin ja löytyis ladut. Hyvät pertsaa välineet olis myös plussaa. ?
  Kiva lukea, että sun treenit kulkee! ?

  • Ninni kirjoitti:

   Mun sähköpostiin ei ollut jostain syystä tulleet nämä kommentit, ja huomasin vasta nyt. 🙁 Mutta joo, täällä lunta riittää. Edelleen, vaikka tänään on koko päivän tullut vettä. Onneksi huomenna menee taas pakkasen puolelle. Tsemppiä Katri maratontreeneihin!! <3

 2. Tarja kirjoitti:

  Seuraan blogiasi ja on mukava lukea treeneistäsi ja kilpailuista. Katsoin,että sullakin lenkkareina taitaa olla Hoka onet..Mitä oot tykännyt?Itsellä ekat ja nousivat ohi entisten suosikkilenkkareiden Asics Nimbusten. Hyviä treenejä!

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos Tarja! Kuten jo Katrille mainitsin, niin mulle ei ollut jostain syystä tullut näistä blogiin viestiä ja näin kommentit vasta nyt. Mulla on ollut Hokat käytössä nyt reilun vuoden ja oon todellakin tykännyt. Nimbukset oli mullakin ennemmin. Mulla on Cliftonit pitkille ja peruslenkeille ja Claytonit lyhyimmille ja kovemmille. Mukavia lenkkejä sinnekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.