Hae
Ninnin energianurkkaus

Päätös on tehty!

Oon vihdoinkin saanut tehtyä päätöksen. Aika kauan oon asian kanssa jahkannut, ei ole koskaan ollut niin hankalaa laittaa nimeänsä paperiin tai nettilomakkeeseen. 😀 Kalmarin ja Barcelonan väliltä lopulta valitsin Barcelonan. Syykin yksinkertainen, sinne mies pystyy helpommin tulemaan jälkeenpäin ja lastenvahteja ei tarvita niin pitkään, ja saan kuitenkin mun tärkeimmän huoltajan mukaani. Barcelonasta kun pääsee junalla ja bussilla noin tunnissa Calellaan. Tukholmasta kestää Kalmariin puolestaan viisi tuntia.

Ainahan on vaihtoehto ottaa myös koko perhe mukaan, mutta tiedän itseni, omat stressitasoni ja huonot yöuneni. Joten helpompi tällainen ratkaisu tässä vaiheessa.

Lahden Ironman 70.3 eli puolimatka löytyy kisakalenterista myös. Se on 30.6. Toinen puolimatka tulee olemaan joko heinäkuussa Finntriathlon Joroinen tai elokuussa Challenge Turku. Se täytyy miettiä jossain kohtaa, mutta valmentaja on kuitenkin kommentoinut, että kolmea puolimatkaa en saa tehdä. 😀

Tänä vuonna tukijoukoissa pysyy urheiluhieroja Marjo Keskinen, Rantalainen Oy ja Liikuntakeskus Pulssi. Kiitos teille tuhannesti jälleen! Jos joku haluaa tehdä yhteistyötä, niin saa olla yhteydessä. 🙂 Kovin halpoja ei nuo kisailmoittautumisetkaan ole, nimittäin reilu 500-600 euroa yleensä. Nyt kun olin myöhään liikenteessä, niin saan pulittaa yli 600€ yhdestä kilpailusta.

Kävin 1,5 viikkoa sitten juoksemassa Pyhäjärven ympäri 27km.

2 kommenttia

  1. Vesa Korhonen kirjoitti:

    Kannatan challenge turkua, mä oon nimittäin siellä. Samoin lahdessa ja Barcelonassa. 🙂 itekin haaveilin vielä kolmannesta puolikkaasta eli joroisista mut liian täyteen tulee kisakalenteri silloin. Mut nähdään lahdessa sekä barcelonassa.

    • Ninni kirjoitti:

      Kyllä, Lahdessa ja Barcelonassa nähdään! Joroinen taitaa kuitenkin mennä mun listalle. Sieltä on aikoja vuodesta 2012, joten hyvä vertailupohja missä mennään. Ja sitten saa pari kuukautta treenata kunnolla kohti ironmania. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.