Hae
Ninnin energianurkkaus
Kaupallinen yhteistyö

Omaa kisakalenteria + alennuskoodi Finntriathlonin kisoihin!

Kaupallinen yhteistyö: Finntriathlon

 

Hyvää ystävänpäivää! Oma kisakalenteri on nyt valmis! Sprintin valitsin tuonne kesäkuun puoleen väliin Vantaalle, josta viime vuonna sain pronssia. Uinti ja pyörä olivat kivoja. Tai pyörää olisin mieluiten polkenut useamman ringin sijaan yhden kierroksen. Juoksun mäet ja metsän lämpöisyys eivät olleet yhtään mun juttu, mutta onpahan viime vuodelta aika, mihin verrata. Sprintti tosiaan ei ole mun matka, mutta se kehittää vauhtia tuleviin kisoihin. 🙂 Toiseksi puolimatkaksi valitsin Finntriathlon Joroisen, missä oon ollut mukana vuodesta 2012 lähtien (pl. v 2015) eli vertailuaikoja riittää! Ja mä en olisi mä, jos en yrittäisi parantaa omaa aikaani. 😉 Ennätys Joroisista on 5:20.

Kuva: Sofia Kuusela

16.06. SM-sprintti, Vantaa Triathlon
30.06. Puolimatka, Ironman 70.3 Lahti
21.07. SM-puolimatka, Finntriathlon Joroinen
07.10. Täysmatka, Ironman Barcelona

Lisäksi osallistun mahdollisimman moneen Aqua Plussan kuuden osakilpailun Supersprintticupin kisaan:
la 26.5., ti 12.6., ti 26.6., ti 10.7., ti 24.7. ja ti 14.8.

Barcelonasta en ole tänne blogin puolelle kirjoittanutkaan tarkemmin.. Hankalinta siinä tulee olemaan meressä oleva uinti. Merivesi tuolla on niin suolaista, että se on mulle hankalaa. En ole koskaan onnistunut etelän merien uinneissa, en treeneissä enkä kisoissa. Barcelonan kisa kisataan Calellassa, mikä on Barcelonasta 60km pohjoiseen. Olin siellä puolimatkalla vuonna 2013 (eka kisa ulkomailla), jolloin meriaallokko oli jotain hirveää. Uin mm. oksennuksen läpi, lensin ensimmäisen aallon mukana takaisin rantaan perseelleni.. Helppo jälkeenpäin nauraa, mutta kyllä mulle tuli itku lämmittelyssä. Pyörällä oli puolestaan pikkuisen pitempää nousua tarjolla. 😀 Täältä löytyy kisaraporttia.

Ystävänpäivätarjous, joka on voimassa toukokuun loppuun asti: Koodilla Ninni18 voit ilmoittautua kaikkiin Finntriathlonin kilpailuihin 1. portaan hinnalla toukokuun loppuun asti! Osallistumismaksut ovat siis porrastettuja, ja ensimmäisen kerran hintaporras on noussut vuodenvaihteessa. Toisen kerran se nousee huhtikuun alussa. Tuolla koodilla osallistumismaksu on siis se ensimmäinen. Ole hyvä!

Kaupallinen yhteistyö: Finntriathlon

4 kommenttia

  1. Hanna L kirjoitti:

    Joroisilla nähdään! Kiitos koodista, tuli just sopivaan rakoon kun olin muutenkin just nyt ilmoittautumassa 😀 Mä oon myös menossa Vantaalle, mutta todennäköisesti perusmatkalle. 🙂

  2. flywithnate kirjoitti:

    Thank you! Yes, a striking book and quite ahead of its time.

  3. stealth kirjoitti:

    Ninni, thank you for your blog post.Really thank you! Awesome.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *