Hae
Ninnin energianurkkaus

Treenihuoneen muodonmuutos

Oon kauan jo haaveillut muutosta treenihuoneeseen. Vaikka mulla on kaksi kaappia täynnä treenivaatetta ja -kamaa, niin tarvin vähän lisää tilaa mm. kengille. Tuulikaapissa kun on ollut kasa lenkkareita ja pyöräilykenkiä, niin alkaa jo kaivata sinnekin tilaa. Viime viikonloppuna ostettiin Ikeasta hylly, ja vaihdettiin huoneessa järjestystä. Nyt on myös enemmän tilaa venyttelyille ja jumppailuille, eikä rullauksia varten tarvitse siirtyä olohuoneeseen.

Nyt oon tyytyväinen! Juoksumaton saa helposti käännettyä ja levitettyä, kun sitä tarvii. Muuten säilytän sitä pystyssä, jolloin vie vähemmän tilaa.

Ilmoittauduin Finntriathlonin maalisleirille Vierumälle. Se on ensi viikonloppuna. Loma- ja treeniviikonloppu, jee! Tekee kyllä nyt tosi hyvää! Perjantaina menomatkalla haen Signaturesta itselleni uudet lyhyemmät kammet triathlonpyörään. Kun kampien pituus vaihtuu, niin ajoasento menee uusiksi. Sitä katotaan samalla! 🙂 Maalisleirillä pyörätreenit tehdään trainerilla, joten joudun ottamaan mun surkean trainerin mukaan. En oo sillä ajanut metriäkään 1,5 vuoteen, mutta mukaan on siis otettava. 😀

Yksi kommentti

  1. Eva kirjoitti:

    Minäkin haaveilen omasta treenihuoneesta :). Mikä merkki/malli sinulla on juoksumatolla. Toimiiko hyvin sinun mielestä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.