Hae
Ninnin energianurkkaus

17 tunnin pääsiäinen

Monena vuotena pääsiäisenä on ollut ns. pääsiäiscamp, mikä on tarkoittanut isoa treenimäärää. Sellainen oli myös tänä vuonna! Alunperin mun oli tarkoitus olla töissä yhden käyttöönoton vuoksi, mutta se siirtyi ja sain keskittyäkin treeniin. Treeniä tulikin 17h yhteensä!

Muuten tein täysin ohjelman mukaan, mutta lauantain uinti oli vähän pitempi ja kovempi kuin pelkkä kelaus. Mutta siis perjantaina 4h maastopyörää ja 5km juoksua päälle. Lauantaina 1,5h altaassa ja 1,5h wattbikella nousevavauhtinen treeni ja lopuksi vielä juosten puolimaraton. Pelkäsin etukäteen, että mitä jalat tuumaa juoksusta ja riittääkö energiat, mutta jalat kesti hyvin ja energiat riitti. Oli kyllä ehdottomasti tämän vuoden paras treenipäivä!

Sunnuntaina tosin pari hyvää energistä treenipäivää sitten näkyikin väsymyksenä, mutta silti 3h tuntia maastopyörällä ja 4km juoksua päälle. Juoksu ei tuntunut samalta kuin perjantaina ja lauantaina, ylläri! 😀 Mutta joskus on tärkeää treenata myös väsyneenä ja enemmän sitä henkistä puolta. Tänään vielä 4h maastopyörälenkki, mistä meinasin pari tuntia kuluttaa Rideepin porukkalenkillä, mutta aattelin olevani tänään sen verran jarruna, etten viittinyt paikalle kaartaa. 😀 Perjantaina olin etukäteen aatellut mennä, mutta unohdin. Muistin vasta tuolla sen verran kaukana, että oli jo myöhästä. No onneksi sain edes lauantaille seuraa, sekä altaalle Heidin vetämälle treenille että juoksuun Eijasta. Mä oon paljon juossut Miiego-kuulokkeet korvilla musaa kuunnellen, joten olipahan taas kiva saada seuraa!

Lähteeltä pullo täyteen!

Juoksulenkillä oli pääsiäisenä ensimmäistä kertaa kevätkamppeet päällä! Ei takkia, ei hanskoja, eikä pipoa! Olipas ihanaa juosta osaksi paljasta asfalttia pitkin! Kaikki mtb-lenkit oli tosi matalilla sykkeillä, mutta tällaiset monen päivän määrät herätteli kyllä vähän kroppaa kevättä ja kesää varten. Ja Mallorcan leiriä.

Pakko mainita, että Seinäjoella ei ole vielä satanut tänään yhtään lunta! Lumimyrsky on vissiin kuitenkin tulossa, mutta ei ihan samalla voimakkuudella kuin Etelä-Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *