Hae
Ninnin energianurkkaus

Terkkuja Mallorcan treenileiriltä

Sunnuntaina saavuttiin Mallorcalle. Yövytään Eix Alcudia hotellissa, jossa on paljon pyöräilijöitä. Hotellissa on erillinen pyörävarasto, johon saa vastaanotosta pyörälle lukon. Siellä meidänkin pyörät ovat odottamassa huomista pitkää lenkkiä.

Maanantaina ja tänään ollaan käyty ennen aamupalaa uimassa, ja eilen oli ensimmäinen meriuinti ikinä, joka tuntui hyvältä. Mulla on ollut paljon ongelmaa, etten saa otetta meressä kunnolla. Nyt siinä ei ollut ongelmaa. Tämä on kolmas leirini ulkomailla, joten pikku hiljaa alkaa veden suolaisuus ja pohjan elämäkin olemaan helpompaa. Osaksi ihan varmasti nimittäin psyykkistäkin, mutta tänä talvena vasemman käden käsiveto on vihdoin saatu paremmaksi, niin uskon silläkin olevan merkitystä.

Uinnin lisäksi ollaan poljettu pyörää ja käyty juoksemassa. Eilen käytiin Cap de Formentorilla eli Formentorin majakalla. Ensimmäinen pisimmän mäen nousin ensin kahdesti ylös ja sitten kohti majakkaa. Maisemat ovat niin upeat!

Eiliseltä eli ekalta uinnilta unohdin hotellille Body gliden, ja muistin sen uinnissa 20min kohdalla. Mä oon näppärä saamaan hiertymiä ja rakkoja, ja suolainen vesi edesauttaa sitä todella. No niska/kaula kiittää. 😉 Eilen ei uskallettu jättää puhelinta rantaan uinnin ajaksi, mutta tänä aamuna mä sen kaivoin hiekkaan piiloon. 😀 Pakkohan oli kuvia saada.

Oli vähän viileä aamu, joten oltiin aika koomisia tuon 300-400m matkalla hotellille. Luvattiin sadetta enemmänkin, joten pitkä pyörälenkki vaihtui duathloniin.

Pyörälenkillä kastuttiin, mutta aika hyvin ehti kuivumaan. Tosin pyörän jälkeinen juoksu meni mun osalta kaatosateessa. Mutta tiedättekö, ei haitannut yhtään. Nauratti vaan, vaikka kengistä ja vaatteista sai puristaa vettä. 😀

Huomenna lähdetään käymään Sant Salvadorin luostarilla.

2 kommenttia

  1. Marketta kirjoitti:

    Oikein hyvää ansaittua treenilomaa Sinulle ja muille sinne! Nauttikaa kaikista hetkistänne siellä, ja muistakaa myös pikkuisen levätäkin!
    Kiitos, että välität tunnelmia kuvallisin tarinoiden kera 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.