Hae
Ninnin energianurkkaus

Treenikuvia Mallorcalta

Kun tultiin sunnuntaina Palma de Mallorcan lentokentälle, niin samalla koneella oli lähtemässä monta tuttua suomalaista kotiin. Ainakin yhdeksän henkilöä, joita moikkasin ja suurimman osan kanssa juttelinkin, mutta sitten oli riennettävä. Tealta sain lainaan Polarin V650 mittarille pyöräpidikkeen ja hyvin saatiin sovittua treffit, vaikka meidän lento oli myöhässä, ja siitä syystä toki myös heidän. Kiitos vielä Tea! On helpottanut huomattavasti, kun mittarin saa helposti pyörään kiinni.

Kaitsun tekemä treeniohjelma on sisältänyt mm. pitkää pyörälenkkiä, joka tehtiin Sant Salvadorille aurinkoisena päivänä. Aamulenkkiä niin uiden kuin hölkäten, lyhyempää pyörälenkkiä ja pitkää uintia.

Herkuitta oon ollut marraskuun lopusta asti, mutta täällä oon niitä sallinut. Muuten energiat ei tahdo riittää. Kotiin päästyä taas nollalinjalle!

Mallorcalla pyöräilijöitä on todella paljon! Ja se mistä tykkään, niin autoilijat ottaa pyöräilijät oikeasti huomioon ja ohitetaan vasta silloin, kun siihen on oikeasti tilaa ja ohitetaan kunnolla. Liikennemerkeissäkin tämä ohjeistetaan.

Tänään ohjelmassa oli 3800m uinti. Tuo on ironmanin uintimatka, joten siksi se ei ole mikään tasamatka. Aamupäivästä lähdimme uimaan, mutta oma uinti jäi reiluun kahteen tonniin. Käytän nenäklipsiä, ja sitä korjailtaessa se katkesi. Yritin sen jälkeen uida vielä 300-400m, mutta se ei ollut enää kivaa. Niinpä lopetin kesken treenini. Mutta koska ohjelmassa 3800m lukee ja haluan sen matkan uida omaa normaalia uintiani, niin sadepäivän iltana kävin kokeilemassa uudelleen. 🙂 Iso askel, että olin yksin meressä. Tosin paikka on sinänsä helppo, kun pohjan näkee kokonaan ja saa uida rannan suuntaisesti pitkään. Aamun uinti tuntui vähän käsissä, mutta silti sujui hyvin. 1h 14min.

Säät eivät ole olleet niin hyvät, kuin voisi olla, mutta ensi viikolla paistaa taas enemmän ja on lämpöisempää. Eli kun olemme taas Suomessa. 😀 Ohjelman mukaiset treenit oon silti saanut tehtyä, vaikka vähän päiviä on pitänyt vaihdella. En halua esimerkiksi ajamaan vuoristoon Sa Calobran kymmenen kilsan serpentiinimäkeä alas liukkaalla ja viileällä sateella. Mieluummin auringossa lämpöisessä ja turvallisemmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.