Hae
Ninnin energianurkkaus

Treenileiristä täytyy palautua

Mallorcan yhdeksän päivän ja 41 tunnin rupeamasta tarvii vähän palautuakin. Viime viikko oli tosi iisiä treeniä. Keskityinkin kotona pihahommiin treenien sijaan. On siivottu, öljytty terasseja ja kalusteita, laitettu istutuksia jne. Kävin kyllä viikonloppuna Kaitsun ohjeesta pyöräilemässä ja juoksemassa mettässä eli toisin sanoen rauhallisesti ilman minkäänlaisia vauhtimittareita. Maanantaina olin pitkästä aikaa Sonjan kanssa uimassa. Sonja on muuttanut sen verran kauas, ettei ole viime elokuun jälkeen päästy yhdessä halliin. Oli kyllä niin kivaa, vaikka selkeästi kropassa vielä väsymystä oli. 🙂

Keskiviikkona tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että tehoja alkaa pyörällä jo löytymään ja tänään lyhyt juoksu tuntui ihan hyvältä. Meillä on treeniohjelmassa lauantaina 90km pyörä Häijäästä Yyteriin ja puolimaraton päälle. Mä oon normaalisti tehnyt parin tunnin pyörätreenin Yyterissä ja sitten juossut. Nyt kuitenkin puolimaraton on mulle vielä liikaa, joten pitäisi juosta kymppi. Mä oon sen juossut muutaman sekunnin yli 50min, mutta alitusta en virallisesti koskaan. Vain oman kellon mukaan. Nyt en pääse 50min alle, niin en halua lähteä Yyteriin asti.

Seinäjoella järjestetään Seinämaraton, joten käyn pyöräilemässä ensin yksin 90km ja käyn sitten juoksemassa tuossa tapahtumassa 10,6km. Vaihtoehto on juosta se yksin, mutta aattelin, että saan kovemman treenin, jos juoksen tapahtumassa. 🙂 Siltikin vaikka en haluaisi numerolappua nyt rintaan.

3 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Hei,
  Ensinnäkin lämmin, iso kiitos inspiroivasta ja informatiivisesta blogista. <3 Kommenttini ei varsinaisesti liity tähän kirjoitukseen, mutta olen osaltaan sinun innoittamana osallistumassa ensimmäistä kertaa elämässäni Vierumäen finntriathlonin olympiamatkalle (jaiiks!) ja nyt olisi märkäpuvun päivityksen paikka. Olen suunnitellut hankkivani Orcan s 6-mallin, olisikohan hyvä? Nyt mietinkin kovasti kokoa, ja kysyisinkin mikä koko sinulla on omassa Orcan puvussasi? Ja miten olet mitoituksen muuten kokenut, vastaako taulukkoa? Kiitos jo etukäteen avustasi. 🙂 Hyvää treenikesää sinulle! ☀️

  • Ninni kirjoitti:

   Oi, ihan mielettömän ihanaa kuulla, että on osallisena toisen intoon harrastaa! Kiitos! <3
   Mun ensimmäinen märkäpuku oli Orcan S4, eli juuri tuo kyseinen puku, jota harkitset, mutta tietenkin siitä vain vanhempi versio. Eli todellakin olisi hyvä! 🙂
   Mun koko on M ja osun taulukkoon kyseiseen kokoon. Kaverilla on S, ja hän on pari senttiä taulukon ylärajaa pitempi, mutta paino osuu rajoihin. Eli mun mielestä siis vastaa. 🙂

   Kiitos, samoin sulle! Ja tsemppiä ensimmäiseen perusmatkaan!! 🙂

 2. Johanna kirjoitti:

  Kiitos oikein paljon vastauksestasi. Oli iso apu minulle. Siispä Orca S6 lähtee tilaukseen ja avovesitreenit pääsevät kunnolla vauhtiin. Jipiii! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.