Hae
Ninnin energianurkkaus

Koolla on väliä!

En päässyt Mallorcalla koviin wattilukemiin, ja sen jälkeen Suomessakin on ollut todella hankalaa pyörälenkeillä. Kuten myös lauantaina supersprintissä. Joka lenkillä on tehnyt mieli heittää pyörä pusikkoon ja jättää lenkki kesken, kun pyörällä ajo on jotenkin tosi vaikeeta. Oon vaan aatellut, että palautuminen Mallorcalta kesken. Sunnuntaina täysin sama fiilis, ja silloin tiesin, että palautuminen todellakaan ei ole enää kesken, kun Mallorcan leiristä on jo kolme viikkoa.

Puhelu valmentajalle ja todettiin, että keväällä vaihdetut lyhyemmät 165mm kammet on vaihdettava takaisin pitempiin. Sain Sannalta 170mm kammet lainalle, jotka Sannan mies vaihtoi pyörään eilen illalla. Kiitos te! <3 Aattelin, että käyn kokeilemassa 10km ensifiiliksiä ja lähinnä satulan paikkaa. Kun pääsin pyörän päälle, niin meno tuntui heti ihan erilaiselta. Ajoin 20km hymyssä suin koko matkan, ja tiesin, että 165mm kampia ei takaisin vaihdeta. Koolla on tosiaan väliä, ja mulla pitää olla pitemmät! Pitää treenata kadenssia muulla tavoin kuin lyhyillä kammilla. 😉

Tänään kokeilemaan Kiikun 10km tempoon, että saako sitä voimaa tuotettua samaan malliin kuin ennemmin. Tuuli oli 5m/s ja puuskittaista. 5km vastatuulta ja 5km myötätuulta. Ei siis todellakaan mikään optimikeli ajan kannalta, mutta tärkeintä onkin watit! Keskiwatit oli lopulta 227, eli viisi wattia enemmän kuin viime kesän enkassa (ja kesän ainoassa kympin tempossa). Aika (16:34) tosin oli 19s huonompi, mutta sillä ei väliä. Mä oon kyllä tosi iloinen tästä! Paras synttärilahja oli tämä, nimittäin tänään tuli 38v mittariin.

Sain mä kyllä mieheltä timanttien ja suklaan sijaan maailmalle jättämäni kuusiokoloavain-setin tilalle uuden. 😀 Ja heti tänään käytin, kun pyörän satulaa ja tankoa ruuvailin.

4 kommenttia

 1. Juha Rinne kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista tietää kuinka isoista watti lukema heitoista puhutaan noiden kampi pituuksien välillä?
  Rupesi pitkäjalkaisena mietityttämään että pitäiskö kokeilla pitempiä kampia.

  • Ninni kirjoitti:

   No ainut oikeasti vertailukelpoinen on tuo Supersprintin matka. Lauantaina watit 174, kun kolme edellistä kisaa viime kesänä 201, 202, 199. Watit on jäänyt pk-lenkeilläkin alas ja tuntuu, ettei niitä saa pidettyä yllä. Ja jos ja kun kyse on paristakymmenestä, niin se on mun wateilla paljon. Mutta lähinnä kuitenkin se fiilis, ettei pääse mihinkään. 😀

 2. Valeria kirjoitti:

  Heippa! Palautetta tästä sivuston toiminnasta. Kun tulen blogiisi fitfashion.fi -> blogit -> Ninnin energianurkkaus, avautuu siitä aina joku vasta postaus. Onko tämä tarkoituksella? Esim. tänää avautui postaus ajalta 29.3.2018 ja URLissa lukee ”http://energianurkkaus.fitfashion.fi/page/6/?_ga=2.58779566.2009069743.1527511238-1939509826.1494937493”, eli kuudes sivu? Vaikeuttaa blogin seuraamista hiukan ja pitkän aikaa luinkin postauksiasi noin 6 sivua jäljessä 😀 Ajattelin että tää blogi vaan päivittyy tosi hitaasti… 😀

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, eikä! Kiitos tästä!! Olipa hyvä, kun ilmoitit. Mä informoin asiasta eteenpäin heti! 🙂 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.