Hae
Ninnin energianurkkaus

Juhannukset Ylläkseltä

Terveisiä Ylläkseltä. Tultiin viime lauantaina ja lähdetään kotiin ylihuomenna. Päivät ovat menneet nopeasti, kuten lomalla aina. Mulla ei kesäloma tästä jatku, vaan pari viikkoa töissä ja sen jälkeen pari viikkoa lomaa. Tämä on siis kalastusreissu, josta mulle on aamupäivät varattu treenille. 😉

Mulla on molemmat pyörät mukana, maasto- ja triathlonpyörä. Kevyemmät pyörittelyt maastopyörällä ja tehot triathlonpyörällä. Lisäksi oon juossut kaksi pitkistä. Sunnuntaina 20km ja tänään puolimaratonin. Tämän päivän lenkki piti olla kevyt, mutta kun kerran täällä ollaan, niin noustaan mäkiä. 😉 Mieskin aamulla totesi, että juokse se Maisematie nyt vaan, niin ei sitten jälkeenpäin harmita. No hän hetti mut 21km kilsan päähän Kittilään päin, ja sieltä juoksin Ylläsjärvelle, ja Maisematietä pitkin Äkäslompoloon. Vastatuulta ja nousumetrejä siis riitti tällä lenkillä, mutta olipa nautittavaa! Aamulla tosin tuntui, ettei yhtään huvittaisi ja jaksaisi, mutta yllättävän hyvin se mieli muuttui kun pääsi matkaan. Oon nukkunut huonosti täällä, joten kotiin ja omaan sänkyyn on kiva palata.

Ensi viikon lauantaina on Lahdessa kauden avauskisa, puolimatka. Ironman 70.3. Siksi mietin, että onko liikaa, jos tämä pitkis on huomattavasti kovempi kuin ohjelmassa oleva pk1. Lahden kisa tulee tosi aikaisin, kun kauden päätavoitteeseen on 3,5 kuukautta aikaa ja en ole yhtään kisakunnossa. Mutta koska oon ilmoittautunut, ja kisamaksu ei ole edes ollut mikään pieni, niin sinne mennään. Treenistä menee, ja näkeepähän paljon tuttuja!! <3

Joroisten puolimatkaan on puolestaan 4 viikkoa aikaa. Katsotaan mikä fiilis silloin sitten on, mutta sen jälkeen saa vielä treenata pitkään ennen Barcelonan ironmania. 🙂

60m syvä Pakasaivo

Kuerlinkka

Lunta!

Kellostapulinkuru

Vettä luvattiin koko viikoksi, tällekin päivälle koko päiväksi. Mutta niin vain aurinko tuolla paistaa. Ei oo siis yhtään voinut luottaa sääennustukseen. Hyvä niin!

Hyvää Juhannusta! Olkaa ihmisiksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.