Hae
Ninnin energianurkkaus

Aqua Plus Supersprintticup 3/6

Eilen oli kolmas Supersprintticupin osakilpailu. Lähdin paikan päälle, vaikka Lahden ironman 70.3 eli puolimatkan kisa on lauantaina. Tarkoitti vain sitä, että täysillä ei saa mennä. Sellanen vk-sykkeillä suoritus oli edessä.

Tehtiin Johannan kanssa treffit matkan varrelle, ja oli kyllä ihanaa, kun ei tarvinnut yksin ajella.

Kisasta ei siis juurikaan ole mitään ihmeellistä sanottavaa, mutta haluan sen kuitenkin tänne kirjoihin. 😉 Uida sai täysillä ja sitten pyörä sekä juoksu käsijarru päällä. Pyörällä ajoin 30W vähemmän kuin normaalisti, ja juoksun keskisyke tais olla 15 pykälää alempi kuin viime kerralla. Kylläpä se olikin mukavaa, kun ei tarvinnut puskea täysillä. 😀

Harkkakisan jälkeen vielä isolla porukalla pyöräverra tekemään. Joten oli oikein mukava treeni-ilta!

Tulokset 26.6.

Kaikki omat aikani.

Nyt nukkumaan. Verikokeet kutsuu aamulla! Sitten työpäivä, tyttöjen vienti rippileirille, lyhyt treeni ja pakkaaminen. Huh! 😀 Perjantaina aamusta kohti Lahtea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.