Hae
Ninnin energianurkkaus

Finntriathlon Joroinen on mulle DNS

Sovimme viime viikon maanantaina valmentajan kanssa, että tulevan viikonlopun treenit on onnistuttava, että voin lähteä Finntriathlon Joroisille SM-puolimatkalle.

Sain juostua tiistaina 3km. Torstain 20x100m vedoista jalka kipeytyi. Lauantain 10km juoksu jäi väliin ja sunnuntain pitkis jäi kymppiin.

Sovimme Kaitsun kanssa, että lenkin jälkeen soitellaan ja tehdään päätös kisasta. Jalka ärsyyntyi juoksusta ihan liikaa, joten kisa jää ikävä kyllä väliin. Jalka tarvii aikaa parantua, eikä oteta takapakkia kovalla puolimaratonilla siihen. Kauden päätavoite on kuitenkin Barcelonan Ironman. Sitä ennen täytyy saada laadukkaita treenejä aikaiseksi, ja niitä ei saa pitkittämällä parantumista. Lahden Ironman 70.3 -kilpailusta on kuitenkin vain kaksi viikkoa, joten jos jalassa nivelkapselin repeämä on, kuten ortopedi epäili, niin kai se vaan tarvii aikaa.

Harmittaa, mutta ei auta kuin katsoa jalan tilannetta myöhemmin uudelleen ja mahdollisesti jotain toista puolimatkaa tilalle. Nyt siis kisaviikko vaihtui treeniviikkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.