Hae
Ninnin energianurkkaus

Suorassa radiolähetyksessä Ylellä sekä Maikkarin netissä

Olin maanantaina YLE Pohjanmaan suorassa radiolähetyksessä! Etukäteen vähän mietitytti, että kuinkahan se tulee menemään, koska mulla on niin usein sanat on kateissa. Juteltiin mm. urheilemisesta kuumuudessa. Meillä oli 11 minuuttia aikaa jutella toimittaja Elinan kanssa, ja aika meni kyllä todella nopeasti. Ois voinut pitempäänkin rupatella.

Kysyin lähetyksen jälkeen siskolta, jonka tiesin kuunnelleen, että miten meni. Hän siihen, että hyvin, etkä keksinyt uusia sanoja. 😀 Täytyy sanoa, että oli kyllä ihan kiva kokemus. En tosin kyllä hirveästi muista mitä kaikkea sanoin, mutta ainakin yksi sana oli kateissa, mutta ei kuulemma huomannut, eli hyvin kierretty. 😀 Jos siitä Yle Areenaan klippi ilmestyy, niin laitan sitten jakoon.

Eilen olin apteekissa käymässä ja farmaseutti kysyi, että olitko sä eilen radiossa. Kertoi kuinka oli juuri äsken kahvitauolla kysynyt työkavereilta, että kuuntelitteko te eilen radiota. Juteltiin sitten siinä triathlonista, maratonista, helteestä.. Ihana kohtaaminen!

Tämän lisäksi kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja urheilusta kirjoittamani blogiteksti poiki yhteydenoton MTV:lta. He toivoivat haastattelua aiheesta. Tässä linkki viime viikonloppuna julkaistuun tekstiin.

2 kommenttia

  1. Carita kirjoitti:

    Huippu Niina??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.