Hae
Ninnin energianurkkaus

5 kovaa viikkoa treeniä

Maanantaina alkoi viiden viikon treenijakso kohti Barcelonaa. Sovimme kotona miehen kanssa, että nämä viisi viikkoa on sellaiset, että treenit ovat normaalia korkeammalla prioriteetillä. Tarkoittaa siis sitä, että jokaisen treenin pyrin tekemään ja vielä päivässä hyvään aikaan.

Tällä viikolla on sää kylmennyt sen verran, että ensimmäistä kertaa kesän aikana laitoin hihat ja lahkeet tiistain tehotreeniin päälle. Toivottavasti kuitenkin iltapäivät olisivat pitkään yli 15 astetta, ettei 5-6 tunnin pyörälenkkejä joudu tekemään sisällä. Kääk, mikä henkisen puolen treeni olisi! 😀

Vielä, kun saisin pidettyä itseni terveenä! Koululaisten flunssakausi, kun on alkanut. Meilläkin vähän niiskuttelua on ollut havaittavissa.

Aqua Plussassa otetaan käyttöön ensi kuun alussa Trainingpeaks, mihin tulee treeniohjelmat ja mistä valmentaja näkee mitä jokainen on treenannut. Elokuun ajan meitä on ollut kourallinen testaamassa tätä palvelua, ja jo nyt muutaman viikon perusteella voin sanoa, että tämä tuo treeniin lisämotivaatiota, kun tietää, että valmentaja näkee kaiken. Ei tee mieli skipata 15-20min core-treeniä, kun ei jaksa. Muuten treeni näkyy heti punaisena. 😀 Ja toisaalta valmentaja on myös paremmin perillä jokaisesta valmennettavasta, kun näkee tarkat faktat avaintreeneistä. Mutta kuten Kaitsu totesi, että pidetään TP renkinä, ei isäntänä. Edelleen siis on kuunneltava itseään, eikä tehdä treeniä treenin vuoksi.

Nyt on tällä viikollakin ohjelmassa 16-17 tuntia treeniä, ja tavoite on saada TP:n viikkopiirakka kokonaan vihreäksi palloksi. Eli ei keltaisia vajaita tai ylipitkiä treeniä, eikä punaisia tekemättömiä treenejä, eikä myöskään harmaita ylimääräisiä treenejä. Mutta koska Emfitin unitiedotkin pitäisi siirtyä jatkossa valmentajan nähtäville Trainingpeaksiin, niin eiköhän sitä mennä nukkumaan! No ei oikeasti valmentajan takia, vaan koska mun nukkumaanmenoaika meni jo!

Kuva: JP Huippula

2 kommenttia

  1. marketta kirjoitti:

    Terveyttä, voimia, ja hyvää fiilistä sinulle, Ninni! Olen hengessä mukana. Onnistumiset kisoissa tuovat vaan sinulle lisää kestävyyttä, ja uskoa tekemiseesi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.