Hae
Ninnin energianurkkaus

Sain kenkää

Meinasin blogata tänään kuulumisista urheilun suhteen. Kuinka viime viikolla olin flunssassa, ja tuli muutama ylimääräinen lepopäivä ja kevyempi päivä. Kuinka Trainingpeaks näytti jokaista väriä: vihreää, punaista, keltaista ja oranssia. Eli siis suunnitellun treenin toteutusta, väliin jäänyttä treeniä, lyhyempää ja pidempää kuin suunniteltu. Ja kuinka kuitenkin eilen ilokseni juoksin tämän kesän parhaan kilometrini (en ota radalla tehtyjä vetoja huomioon). Oli nimittäin kahden tunnin pyörälenkin päälle nousevauhtinen vitosen juoksu, ja vipa kilsa meni 4:42 vauhtia.  Jee, kunto nousee!!

Mutta otsikon aiheeseen. Tipuin tänään vähän tyhjän päälle. Sain nimittäin irtisanomisilmoituksen sähköpostiini A-lehdiltä eli tästä Fitfashionin blogiportaalista. Blogit siirtyvät marraskuussa Terve.fi -sivustolle, ja Fitfashion.fi loppuu. Kaikki blogit tosin eivät siirry, vaan kaupallisesti kannattamattomat potkitaan pihalle. Minä mukaan lukien.

Harmittaa. Eniten se, että meidän bloggaajien hyvä porukka hajoaa!

Nyt tässä on hetken aikaa miettiä ja kartoittaa eri vaihtoehdot. Siirrynkö itsenäiseksi jonnekin alustalle, vai oisko mua varten joku muu portaali vai onko tämä nyt mun blogikauden loppu ja jatkan Instagramissa erilaista päivittämistä. Oon kirjoittanut blogia 7,5 vuotta, joten ihan helposti ratkaisu ei tapahdu.

Joka tapauksessa kirjoitan ainakin vielä ironmaniin asti, koska haluan kisaraporttini sieltä kansiin. 🙂

6 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  No olipas se uutinen! Älä pliis lopeta kirjoittamista, laita vaikka oma sivu pystyyn.

 2. Heini kirjoitti:

  Ohhoh. Edellisen kanssa samaa mieltä, älä lopeta!! Sun blogia on mukava lukea ja toivottavasti se onnistuu jatkossakin 🙂 !

 3. Tuuli kirjoitti:

  Voi ei, tosi kurjaa. Tämä blogisi on ollu tyksi niistä muutamasta postiivisesta poikkeuksesta tässä portaalissa vallalla olevan massahömpän joukossa. Mutta sinänsä tietysti ymmärrettävää, että jos ja kun portaalin kohderyhmä on pääosin se lukijakunta, joka tuota hömppää haluaa, asiallisemmalle tekstille ei sitten löydy riittävää kaupallista potentiaalia. Toivottavasti löydät blogille uuden kodin – minä ainakin seuraan mukana.

 4. Ninni kirjoitti:

  Kiitos teille viesteistä! ❤️ Sain ihanasti niitä facen puolella ja yksityisestikin. Pari blogiportaalia on ollut yhteydessä, joten eiköhän sitä kirjoittamista jatketa! ?

 5. JP kirjoitti:

  Kannattaa etsiä joku vaihtoehto, ymmärrän a-lehden ”liiketaloudellisen ajatuksen”, mutta eihän meistä jokainen halua edes lukea mainosten täytteisiä sivuja tai vastaavaa rahastusta, mikä heillä on tausta-ajatuksena. Ilmaisia kotisivuja kyllä löytyy tarjolle, onneksi.
  Tsemppiä treeneihin ja kyllähän nämä motivoivat myös muita treenaamaan ja ajattelemaan omaa harjoittelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.