Hae
Ninnin energianurkkaus

26 päivää Barcelonaan!

Ensinnäkin muutamalla sanalla kommentoin edellisen postauksen jälkeisiä tapahtumia. Eli parista blogiportaalista on oltu yhteydessä, ja kirjoittaminen jatkuu. Kirjoitan aiheesta lisää, kun saan luvan! 🙂 Vanhat kirjoitukset ja kuvat siirtyy uuteen paikkaan 1.11. lähtien, eli kaikki jää talteen.

Syksy on ollut ihanan lämmin, että treenejä on saanut tehdä ihan kesävaatteissa. Yksi pelko nimittäin oli sateisesta ja kylmästä syksystä, ja sitä myötä pitkien treenien tekemisestä sisällä. Juosten pysyy aina lämpöisenä, ja sade ei haittaa, mutta pyöräillessä tulee helposti kylmä. Kun sää on suosinut, eikä ole ollut liian kuuma, niin on saanut tehtyä laadukkaampia treenejäkin. Jos on tosi kuuma, niin mä en esimerkiksi pysty juosta tavoitevauhteja.

Sain tehtyä 180km pyörälenkin 1,5 viikkoa sitten lyhyissä vaatteissa. Irtohihat oli aamusta 1/3 matkaa, ja sitten sai jo ottaa pois. Tällä lenkillä multa oli tippunut Bontragerin punainen vilkkuvalo, ja se kyllä harmittaa. Kesän alussa ostin ensimmäisen kunnon valon, joka näkyy jopa 2km päähän. Nyt sitä ei oo ja on heti paljon turvattomampi olo liikenteen seassa maantiellä.

Juosten kesän pisin lenkki tuli tehtyä sunnuntaina, 30km. Edellinen 27km on huhtikuussa, joten vähälle on jäänyt nämä tosi pitkät lenkit. Puolimaratonin pituisia lenkkejä on tullut kyllä useampi, mutta jalkaongelmien vuoksi kunnon pitkikset on vähissä. Sain taas Eijan seuraksi juoksemaan. Ihanaa, kun ei tarvi juosta yksin ja on joku jolle meno on lastenleikkiä toisen kärsiessä. 😀 Oli nimittäin raskas lenkki. 11km kohdalla jo alkoi tuntua jaloissa, niin sen jälkeen 19km on aika pitkät. Mutta tuli juostua, ja henkisesti taas pykälää kovempi. Niin, ja Eija muuten kantoi juoksuliivissään mun pari pientä pulloakin, isoimman pidin kädessäni.

Nyt on kaksi viikkoa vielä kunnon treenejä, ja sunnuntaina meen tekemään kovan pyörätreenin valmentajan valvovan silmän alle. Sitten kaksi viikkoa otetaan vähän kevyemmin. Eilen olin puolestaan testaamassa älylättäreitä, jotka analysoivat tarkkaan omaa uintiani. Kerron tästä lisää lähipäivinä, kun vaan ehdin kirjoittamaan! Kaikki luppoaika menee nyt treeneihin. 😀

2 kommenttia

  1. www kirjoitti:

    Hienoa, että blogisi jatkuu ja kiva, että vanhatkin postaukset pääsevät uuteen potaaliin!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *