Hae
Ninnin energianurkkaus

Huomenna Barcelonaan! Mitkä fiilikset?

Kisa lähenee, kaikki kamat on pakattu. Huomenna lähden aamujunalla kohti Helsinki-Vantaata, saan seuraa Vaasasta. Mies tulee perjantaina perästä. Sunnuntaina 7.10. on siis kisapäivä.

Pakkaamisen lisäksi pitää hoitaa tiettyjä asioita. Viime viikolla postilaatikkoon saapui tilaamani Hammer Nutrionin energiageelit, torstaina kävin Aqua Plussan testiasemalla juoksutestissä. Kaitsun kanssa tehtiin testi kontrollimielessä anakynnykselle asti, ja oli kyllä henkisesti iso juttu nähdä tulokset. Kunnossa ollaan, oli parhaat tulokset ikinä! Nyt kun vaan pysyn terveenä, nimittäin kaikki kolme muksua on flunssassa. Tässä ei paljon oo pystynyt halailemaan lapsiaan. 🙁 Tänään on ollut erityisen epävarma päivä, koska päätä särkee ja aivastellut oon ihan liikaa. Otetaan kisan jälkeen takaisin tämä aika!

Perjantaina kävin kampaajalla ja hierojalla. Hiukset leikkasin lyhyeksi, mitä ne on ollut paria viime vuotta lukuunottamatta koko aikuisiän. Hieroja Marjo kävi koko kropan läpi. Tietyt kohdat oli kireät, mutta suht hyvällä mallilla kroppa kuitenkin oli, jos aattelee, että mitä treeniä on takana. Syyskuussa treenitunteja on tullut 65,5, se on eniten ikinä. Tänään kävin vielä akupunktiossa, niin saan pohkeen jumin kokonaan auki. Pohje nimittäin veti viime viikolla alkuviikosta ihan kivikovaksi, mutta torstaina Kaitsun Normatec-palautuslahkeet ennen juoksutestiä sai pohjetta paremmaksi.

Lauantaina lähdin aamusta Kauhavalle tytön lentopalloturnaukseen. Kun perhe jäi pelipaikkaan, niin mä suunnistin keskuskentälle, johon Susanna tuli treenauttamaan mulle juomista. Mä oon surkea juomaan juostessa, joten treenasin sitä samalla, kun juoksin 25 kertaa kentän ympäri. Kiitos Susanna! Sen jälkeen katsomaan kaksi ensimmäistä peliä, välissä uimaan Härmän kylpylään (jossa 25m rata) ja katsomaan kolmas ja viimeinen peli. Hyvin organisoitu, hyvä minä! 😀

Mun pyörän on aina kisaa ennen huoltanut Tomas, ja niin tällä kertaakin. Sain käteeni lauantaina täydellisen puhtaan ja huolletun pyörän kultaketjuineen. 😉 Kiitos vielä Tomas!!

Töissä on ollut kiirettä ja ylityötunteja on vähän kertynyt, mutta työ kuuluu omaan elämään, niin siltä stressiltä ei vaan voi välttyä. Lisähuolta on aiheuttanut viikko sitten Nanolla todettu kasvain, joka on tulehtunut ja jota hoidetaan alkuun nyt antibiooteilla ja mietitään kahden viikon kuurin eli kisan jälkeen sitten tarkemmin jatkotoimenpiteitä.

Fiilis on odottava ja keskiviikkona pääsee mereen uimaan! Jee! Otan tietokoneen Barcelonaan mukaan, ja kirjoittelen vielä lauantaina, kuten aikaisemminkin. Instagramiin päivittelen useammin, sieltä ninnijm seurantaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.