Hae
Ninnin energianurkkaus

Uuteen nousuun

Ironmanista on kolme viikkoa ja instagramin puolella mua seuraavat tietävätkin, että pohjalla ollaan oltu. Ei toki sen kummemmin kuin vastustuskyvyn kanssa. 🙂 Ensin tulin kunnon flunssaan, kurkku oli todella kipeä. Lentokoneessa oli flunssaista porukkaa, ja kovan rasituksen jälkeen sitä nappaa taudit itselleen helposti. En tiedä nappasinko sieltä vai jostain muualta, mutta kolme päivää olin kuumeessa. Sunnuntaina kuume nousi ja tiistaina oli vielä lämpöä. Yritin levätä, mutta jouduin tiistaina töitä kotoa päin tekemään. Sattui nimittäin töiden kannalta tosi huono viikko sairastaa, kun töissä oli yksi isompi käyttöönotto.

Päälle sain vielä mahataudin, ja sunnuntaina kurkku tuli uudestaan kipeäksi. Oli sitä kolme päivää, enkä uskaltanut nyt yhtään riskeerata. Ensimmäisen tunnin pienen ulkoilun tein vasta keskiviikkona. Kävin vähän pyöräilemässä, ja eilen 8,5km kävelylenkin. Tänään on ollut kauppa- ja siivouspäivä, joten urheilusta lepopäivä normaalin perjantain tavoin. Huomenna aamusta saan Anun pyörälenkille kaveriksi, joten tästä tämä taas alkaa pikku hiljaa! 🙂 Treeniohjelmaa mulla ei tälle lokakuulle ole, vaan ylimenokautta vietellään ja tehdään mitä huvittaa. Mutta en pitkään ehdi toteuttaa omia juttuja, kun kipeenä oon ollut ja pian jo marraskuu koittaa.

1.11. blogi muuttaa toiselle alustalle, joten ihan hirveästi en enää tänne kirjoita. Vaan sitten uuteen paikkaan. 🙂 Uuden paikan saan kertoa teille alkuviikosta. Oon siitä kyllä innoissani! Osoite muuttuu, mutta mullahan on toki käytössä http://www.energianurkkaus.com osoite myös, ja se tulee jatkossa johtamaan uuteen blogiinkin. Kauden yhteenvetoa oon tuossa jo muutamana iltana kirjoitellut, ja valmentajan Kaitsun kanssa ollaan mietitty ensi vuoden tavoitteet, joten mm. niistä on luvassa juttua marraskuun puolella.

Ensi viikolla on Aqua Plussan kauden päättäjäiset perjantaina Tampereella, ja lauantaina on Fitfashionin hautajaiset Helsingissä. Tiedossa bileitä ja hyvää seuraa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.