Hae
Ninnin energianurkkaus

Uudet sivut ovat nyt auki!

Hei täältä Vaikuttajamedin alustalta! Tässä teille jakoon siis uusi blogiosoite. Myös www.energianurkkaus.com osoite toimii nyt, ja ohjaa tänne.

On ollut asiaakin teille, mutta en enää tuonne Fitfashionin kuolevaan portaaliin halunnut hirveästi kirjoitella. Joten marraskuussa blogi päivittyykin normaalia tiheämmin. Olisi tietysti kiva saada päivitettyä blogia vanhaan tapaan 2-3 kertaa viikossa. Mutta paineita en tästä ota, vaan kirjoittelen, kun on asiaa ja kun ehdin. 🙂

Uuden blogialustan myötä päivittyi myös banneri- ja profiilikuva. Bannerikuva on tällä kertaa rauhallisempi ja yksinkertaisempi kuin vanha, mutta siitä jäi myös triathlonin lajikuvat pois. Halusin kuitenkin kestävyysurheilun ja tarkemmin vielä triathlonin jotenkin esiin, jos blogiin eksyy uusi tuttavuus. Vaikuttajamedian toinen perustajista Johanna ehdotti, että blogin nimen alle tulisi lukemaan triathlonisti Niina Mäenpää. Mä en koskaan sano itseäni triathlonistiksi, vaikka olen harrastanut lajia jo seitsemän vuotta, päässyt maaliin kahdeksassa puolimatkan kisassa ja neljässä täydenmatkan kisassa, ja onhan mulla yksi SM-pronssikin. Triathlonistit on mua kovempia. 😉 Joten sanoin Johannalle, että ehkä blogin nimen alle voisi laittaa #swimbikerun. Johanna tosin sanoi, että triathlonisti kertoo enemmän ei lajin parissa olevalle, kuten hänelle. Nyt mäkin sitten oon triathlonisti! 😀

Tässä vielä vanha talteen.

Profiilikuva oli vanha. Otettu lähempänä kolmeakymppiä kuin neljääkymppiä, eikä siinä mulla vielä hirveästi ryppyjä ole. Nyt on profiilikuva tätä päivää ryppyjen kera. 😀

Otetaan tästäkin vanha talteen.

Jos joku uusi eksyi tänne uuden portaalin myötä, niin lyhyt esittely on varmasti paikallaan:
Ninni 38v. Kolmen lapsen äiti (kaksostytöt melkein 15v ja poika 12v) ja yhden miehen vaimo. Töissä oon it-alalla, perustimme 1.12.2017 työkavereiden kanssa oman firman. Mulla on keliakia ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Perheestä löytyy kehitysvammaa sekä diabetestä, jotka lisäävät arkeen haastetta. Triathlonin aloitin vuonna 2011 Aqua Plussan triathlonkoulussa. Aqua Plussaan oon kuulunut siitä lähtien yhtä vuotta lukuunottamatta, triathlonkoulusta aloitettu ja nyt olen ollut neljä vuotta ironman-tiimissä. Sitä ennemmin aiemmin olin vähän harrastanut juoksemista, senkin aloittanut aikuisena. Ensimmäisen maratonin juoksin 30 vuotta täytettyäni aikaan 5:19. Nyt menee jo 3,8km uinnin ja 180km pyöräilyn päälle maraton aikaan 4:16. Jotain kehitystä siis on vuosien varrella tullut, onneksi! 🙂 Puolimatkan ennätys on 5:15 ja täysmatkan ennätys 11:18.

Mutta koska kehitystä kaipaan edelleen, niin kunnon kohotus ja konhotus jatkuu!

2 kommenttia

  1. Tuuli Aqua Plus kirjoitti:

    Johanna on ollut oikeassa, todellakin siinä bannerissa pitää lukea Triathlonisti.
    Onnea ja menestystä uuteen blogiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.