Hae
Ninnin energianurkkaus

Joupiskan portaat odottaa

Kunnon treenien aloittaminen odottaa edelleen. Pyörälenkillä ylämäissä jouduin vetämään syvään henkeä, mikä ei ole mulle normaalia. Pari hölkkälenkkiä olen aloittanut, mutta jotka ovat pian aloituksen jälkeen vaihtuneet kävelyyn. Kun syke nousee, niin on laitettava kävelyksi. Keuhkoissa/rintakehässä tuntuu oudolta, sellaista paineen tuntua ihan levossakin.

Viime viikolla treenitunteja tuli huimat 2h 55min, yhteensä kolme treeniä. Eilen ja tänään olen taas yskinyt päivälläkin enemmän, ja välillä olen herännyt yskimään yöllä. Olo tuntuu siis oudolta ja epävarmalta, enkä oo tänäänkään uskaltanut treenaamaan.  Flunssan alkamisesta on siis neljä viikkoa jo, ja vain yskä on jäljellä tuon rintakehän paineen kanssa.

Vähän tekisi mieli jo käydä testaamassa Seinäjoen rakenteilla olevia portaita Joupiskalla. 186 porrasta on jo valmiina, eli ensimmäinen osa. Joupiskan päälle portaat nousevat kahdesta eri paikasta, ja tietenkin pitemmät portaat täytyy ottaa treenikäyttöön. Tänäänkin oli porukalla Pispalan portaat treeniohjelmassa, ja kovasti olisin itsekin halunnut portaita testaaamaan. 🙂

Kuva: Lakeuden Elämysliikunta ry. A-osan portaat on valmiit. Toki alue on kokonaisuudessaan vielä työmaa-aluetta, joten pitäisi varmistaa, että saako noissa valmiissa portaissa jo treenata.

Kävin mä portaat kuitenkin jo laskemassa 1,5 viikkoa sitten.

2 kommenttia

  1. Seija Kattelus kirjoitti:

    Hyvät portaat useasti kokeillut mut nyt on lunta ja varmaan jäätyy siihen ovat tosi liukkaat….

    • Ninni kirjoitti:

      Ainakin nastakengät kannattaa laittaa jalkaan. Täytyy käydä joku kerta talven aikana testaamassa, että onnistuuko nastoilla vai onko niin vähän ollut kävijöitä, että on todella epätasainen jääalusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.