Hae
Ninnin energianurkkaus

Täydellinen treenihuone valmistumassa

Lapset halusivat muutama viikko sitten vaihtaa huoneita. Ei mitenkään yksinkertaisesti kahta huonetta päikseen, vaan neljä huonetta kaikki toisiin huoneisiin. Huh! Tuossa oli vähän hommaa, kun tarkoitti, että jokaisen lapsen huone ja meidän treenihuone siirtyi.

Tavarat ovat löytäneet paikkansa nyt myös treenihuoneessa, ja taas jaksaa talven puurtaa menemään. Eniten tulee istuttua wattbiken päällä, mutta myös TRX-nauhat ovat ihan hyvässä käytössä. Nyt on myös enemmän tilaa tehdä lihashuoltoa, mikä kyllä jää niin usein tekemättä. Ikää tulee koko ajan lisää, joten tuohon täytyisi panostaa! Pitäisi ottaa mallia miehestä, joka rullailee Blackrolleilla paljon useammin.

Tässä kuvin, että missä niitä treenejä tehdään talven aikana. Toivottavasti muuten tulee lunta, että pääsee hiihtämään! Ja tekemään pitkiä pk-lenkkejä laduilla. 🙂 Täydellinen tämä ei vielä ole, se tarvisi paljon muutakin ja mm. juoksumatto pitäisi olla vielä laadukkaampi. Mutta kaikki tarvittava löytyy, joten täydellinen mulle.

LUE MYÖS:

Polar Vantage V ensifiilikset

Kilpirauhasen vajaatoiminta ja urheilu

Analyysi kaudesta 2018

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.