Hae
Ninnin energianurkkaus

Harvinaista hemmottelua

Ne, jotka ovat seuranneet mun juttuja pidempään, niin tietävät, että olen käynyt samalla hierojalla, Keskisen Marjolla, jo viitisen vuotta. Marjo on urheiluhieroja, toki myös klassista hierontaa tekee, mutta lähinnä ajan sitä takaa, että osaa todellakin hommansa. Mä oon aina ihmetellyt sitä, että miten joku voi nauttia hieronnasta tai jopa nukahtaa siihen pöydälle. 😀

Itse kyllä joka kerta mielellään menen, että jee. Ja joka kerta kiroan ääneen pöydällä, kun saan niin kipeetä! 😀 Marjo tuntee mut ja mun kropan, ja on kommentoinutkin, että ei voi käsitellä ihan jokaisen kroppaa samalla tavalla. Kesällä joku kerta pyysinkin, että voisinko saada tällä kertaa vaan sellaisen hemmotteluhieronnan, johon sain vastaukset, että et! Mä oon kyllä monesti sanonut, että oon maksava asiakas, enkä saa mitä haluan! 😀

Mä varaan aina 1,5h ajan, koska silloin ehtii hieromaan koko kropan. Tosin joskus menee yli tunti jo pelkästään jalkoihin, eikä ehditä koko kroppaa perusteellisesti hieromaan. Kävin tällä viikolla, ja hierottiin jalat sekä kädet. Selkää ei otettu sairastelujen takia. Ja koska en ole treenannut yhtään, niin nyt mä koin ensimmäistä kertaa sellasen spa-hieronnan hemmottelun. 😀 En oo toki koskaan spa-hieronnassa käynyt, mutta voisin kuvitella sen olevan pelkkää hemmottelua. Ei sattunut mihinkään, kun mikään lihas ei ollut jumissa. Ehdin saada vielä loppuun niska- ja päähieronnan. Nyt oli sitä luksusta hemmottelua. Mutta tältäkö se tuntuu ihmisillä, joiden lihakset eivät ole kuormittuneena hierojalle mennessä? 😀 Vaikka tuo olikin kivaa, niin toivottavasti seuraavalla kerralla tammikuun alussa jo lihaksia saatais vähän availlakin.

LUE MYÖS:

Täydellinen treenihuone valmistumassa

Juhannukset Ylläkseltä

Ironman Barcelona 7.10.2018

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.