Hae
Ninnin energianurkkaus

Bloggaajien tiimipäivä

Lauantaina oli Vaikuttajamedian tiimipäivä. Suurin osa bloggaajista asuu pääkaupunkiseudulla, joten tapahtumatkin yleensä järkätään siellä. Niin tälläkin kertaa, ihan Helsingin keskustassa, jolloin junalla tulevien on helppo kävellä asemalta paikan päälle. Treffit olivat paikassa nimeltä Secret Spot Surf Shop & White Sand Lounge. Jos joskus järkkäät jotain, niin suosittelen, olihan kivannäköinen paikka!

Ohjelmassa oli virallisen osuuden lisäksi hengailua ja juttelua. Portaalissa bloggaamisen ehdottomasti paras puoli on se, että on kollegoita, joiden kanssa pystyy vaihtamaan mietteitä ja tarvittaessa pyytää apua vaikka johonkin ongelmaan. Ja vaikka kuinka luet muiden blogeja ja seuraat instagramia niin onhan se nyt ihan eri asia tavata jokaista välillä kasvokkain. On toki portaaleja, joissa ei järkätä bloggaajien kesken mitään tapahtumia. Jos bloggaajia on useampia, niin he voivat järkätä tapaamisia itsekin. Mutta tämä oli ihan Vaikuttajamedian järkkäämä, ja muutenkin tämä portaali on sellainen, missä asiat tapahtuu.

Kuva: Vaikuttajamedia / Johanna Varis

Kuva: Vaikuttajamedia / Johanna Varis

Vaikka oon kirjoittanut blogia vuodesta 2011 asti, eli oikeasti jo kahdeksan vuotta, niin mulla on yksi vaikeus. Kuvissa poseeraamista en vain osaa, enkä tykkää myöskään olla kuvattavana, kun silmäpareja on useampia. Tuossa on mulla niin paljon harjoiteltavaa. Mulla on aina sama ilme. 😀 Tarvisin jonkun sanomaan, että käännä päätä tuonne ja laita kädet näin, niin saisi vähän erilaista materiaalia joskus. Mä huomaan tämän saman jutun joka kerta, kun paikalla on useita bloggaajia. 😀 Että jos on kursseja valokuvaamisen opetteluun, niin voisiko olla myös valokuvattavana olemiseen? En tunne myöskään Seinäjoelta bloggaajia, jonka kanssa voisi sopia treffit kuvien ottamiseen, ja molemmat hyötyisivät. Nyt palkkaan/pakotan lapsen ottamaan kuvia musta. Onneksi ei tarvi kuitenkaan joka viikko, ja yhteistreenejä on tietenkin käytettävä hyödyksi. Tosin näin talvella on vähän valoista aikaa, ja nyt puolestaan todella harmaata, joten kivoja kuvia ei hirveästi saa otettua. Jo siksikin pitäisi päästä treenileirille etelään! 😉

Lisäksi haaveilen pienemmästä järjestelmäkamerasta. Meillä on vuosia vanha Canonin järkkäri. Se on hyvä ja meillä on siihen useampi putki, mutta se on painava kuljettaa mukana. Tarvisin kätevämmän mukana kuljetettavan kameran, niin saisi laadukkaampia kuviakin. Ihan vaikka salillakin yhtäkkiä. Aika paljon olen bloggaajilla nähnyt Olympuksen kameraa, mutta sellaisellakin on hintaa 500-600 euroa.

Tämä mun reissu oli päiväreissu. Kävin tiimipäivän jälkeen GoExpo-messuilla, mutta harmikseni ei ollut triathlonistin messut enää. Oli vain yksi triathlonpyörä messuilla, ja sekään ei ollut myynnissä, vaan näytillä oli Kaisa Salin pyörä. Mulla on pyöräkuume nimittäin!

Illalla sitten jo kotiin. Semmoinen lauantaina ja semmoinen tiimipäivä.

Kävin kuuntelemassa Jennyn luentoa messuilla. Energinen ja aikaansaava nainen!

 

LUE MYÖS:

Puhti.fi – voihan verikoetulokset!

Tilannekatsaus

Olkapäät riesana

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *