Hae
Ninnin energianurkkaus

Team Hukkaneliö suunnistuskoulussa

Aikaisemmin kerroin kuinka minä ja kolme siskoani suunniteltiin lähtevämme Venlojen viestiin. Mä olen lapsena ja nuorena harrastanut suunnistusta, ja kisannut, mutta lopettanut jo 20 vuotta sitten. Siskoilla on suunnilleen sellaiset perustaidot, mitä lapsena on opeteltu. Eli lähdemme tapahtumaan, mutta tavoite on maali ja että on kivaa siskojen kanssa. 🙂

No, että me sinne maaliin päästään, niin pakkohan on opetella suunnistamaan. Niinpä juoksukaverini Eija vinkkasi YKV:n (Ylistaron Kilpa-Veljet) järjestämästä suunnistuskoulusta. Kolme siskosta meistä ehtii mukaan, ja toinen mun tytöistä lähti mukaan myös, koska suunnistus on kivaa. 🙂 Ensimmäinen kerta oli tiistaina, jolloin opeteltiin karttamerkkejä. Odotan jo, että pääsen iltarasteille! On ihan älyttömän kivaa verestää muistoja, suunnistus on kyllä hieno laji! Harmi, että aikoinaan sen lopetin. Olin kesätöissä Atrialla, enkä ehtinyt kisoihin kesällä ja sitten laji jäi.

Jukolan ja Venlojen viesti on 15.6. Kangasalalla. Samana päivänä on triathlonin SM-sprintti, mutta sen jätän ihan mielellään väliin. Tämän hetkinen kunto ei salli sitä, mieluummin höntsäkisa. 😉

Nyt oon saanut hyvin treenattua treeniohjelman mukaan. Eli oon saanut jo tehtyä myös vk-treenit. Sellainen on huomennakin edessä, kun on kympin kova juoksu. Se on itse asiassa nyt kovin treeni aikoihin, saa nähdä. 😀 Aikaisemmin oon juossut pisimmillään 7km vk-alueella ja senkin vk1:llä. Tiedän siis, että raskas on, mutta pitää vaan pitää mielessä ajatus, että se nostaa juoksuvauhtia! 😉

LUE MYÖS:

Team Hukkaneliö

Täydellinen treenihuone valmistumassa

Parisuhde ja treenit

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.