Hae
Ninnin energianurkkaus

YKV Multisport 6.7.2019

Alkukesästä mua pyydettiin kolmanneksi jäseneksi multisport-tiimiin, ja monesti on noita seikkailukisoja tullut googlailtua, mutta ei ole sopinut kalenteriin. Nyt lupauduin heti! Lauantaina kyseinen kisa sitten olikin. Vähän saatiin viikolla jännittää, että kuinka Sannan flunssalle käy. Mutta onneksi päästiin starttaamaan!

YKV Multisport -kisassa oli Duo ja Trio -joukkueita. Duo sisälsi kaksi henkilöä ja matkat olivat lyhyemmät kuin Trion sisältävällä kolmella hengellä.  Trio Open ja Trio Lady, ja me naisjoukkueen kanssa kisasimme Trio Ladyssä kahden muun joukkueen kanssa. Fiini Fröökynä -tiimimme starttasi matkaan hyvällä fiiliksellä klo 12 aivotehtävällä, ja pääsimme pyörän päälle ensimmäisenä Trio Lady -joukkueena.

38km pyöräily sisälsi asfalttia, soratietä ja metsäpätkää. Karttaan oli merkittynä kuljettava reitti, jonka varrella oli rasteja. Kerran ajoimme yhden risteyksen ohi, mutta onneksi ylimääräistä ajoa ei tullut pitkästi. Muutamia minuutteja vain. Joen varrelle oli merkitty yllätystehtävä ja mietimme matkalla jo sinne, että taitaa olla vesistötehtävä. Oli kuitenkin erilainen, mitä odotimme. Joki piti ylittää pyörän kanssa kahlaamalla.

Näimme yhdellä joukkueella apuköyden, jota käytettiin kahden pyörän välissä. Mietimme matkalla, että tuollainen pitäisi olla, jos jonkun energiat loppuu tai vaikka nyt poljin hajoaa tms.

Kilpailukeskukseen saavuttua vaihdoimme rullaluistimet jalkaan, ja lähdimme 10km lenkille. Mulla oli lainassa kaverin Jaanan luistimet, jotka olivat kyllä todella hyvät. Välineurheilua se kyllä on! Nyt näimme myös kahden muun naisjoukkueen tulevan pyörien kanssa kisakeskukseen, joten saimme tietää eron heihin. Seuraavaksi jälleen pyörät alle ja kohti ampumarataa. Hyödynsimme pyöräilyssä peesausta niin paljon kuin vaan pystyimme, saman teimme rullaluistellen. Ja rullaluistelussa pystyi hyödyntämään toisen repusta kiinni pitämistä, jolloin sai tarvittaessa laskettua sykkeitä. Joukkuelaji, joten pitää tehdä asiat niin, että pääsee etenemään niin nopeasti kuin joukkue pystyy.

Joukkueemme ampui ampumaradalla kaksi laukausta ohi, joten kiersimme sakkoringin kahdesti. Ja sitten taas matkaan! Tällä kertaa kohti ravirataa, jossa jouduimme juosta ringin ympäri kuljettaen ravikärryä mukana. 😀 Pyörämatkaa kertyi nyt 21km.

Kisakeskuksesta lähdimme 2,5km juoksupätkälle kohti melontaa. Alunperin oli tarkoitus, että mä skippaan melonnan, mutta kisoissa tilanne elää, ja Sanna tankkasi energiaa ja mä meloin. Meillä ei ollut mihinkään kiire, niin saimme edetä rauhassa. Neljä rastia piti käydä joessa leimaamassa, ja ensimmäiselle lähestyminen oli kyllä fiasko. 😀 No siitä opittiin, ja kun Sanna kertoi mulle ja Eijalle, että miten pitää toimia, niin loput rastit menivät ihan nappiin! Kanootti rantaan, ja juosten kohti kisakeskusta.

Siellä oli vielä pussihyppely, ja hapotti kyllä pohkeita mukavasti. Ei olisi pitempään jaksanut hypellä. Oli ihan älyttömän kivaa! 4,5h mentiin, ja voittajina tultiin maaliin. Ja kyllähän tässä on surffailtua netistä muitakin seikkailukisoja, sen verran kivaa oli!

Fiini Fröökynä sponsoroi tiimillemme kisapaidat, ja ne päällä oltiin tänään iltarasteilla koko kolmikko. Lisäksi saimme jotain muutakin kuin treenivaatetta, jota en jaksa ikinä käydä shoppailemassa. 😀 Liikkeellä on myös verkkokauppa. Kauppias Jaana on ystäväni, ja useat lenkit on yhdessä tehty. Oon jo muutaman vuoden uusia vaatteita ostaessani soittanut Jaanalle, ajanut Halpa-Aittaan ja seissyt sovituskopissa, jonne Jaana on tuonut vaatteet ja sanonut onko hyvä vai ei. Tämä toimii, mä nimittäin inhoan shoppailua! 😉 Kiitos Fiini Fröökynälle!

Kisan tulokset löytyy nettisivuilta. Toivottavasti ensi vuonna on naisten sarjassakin useampi joukkue! Ja koko kisassa. Nyt matkan varrella vaihdeltiin sijoitusta palomiesten kanssa, ja oli kiva, kun joku joukkue oli ihan lähellä koko ajan. Ei yhtään kilpailuhenkisiä olla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.