Hae
Ninnin energianurkkaus
Kaupallinen yhteistyö

O’Keeffe’s – Treenaajan iholle

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffe's

Nyt puhutaan ihon kosteuttamisesta ja O’Keeffe’s -tuotteista. Nimittäin paljon treenaavana pitäisi huolehtia ihosta enemmän kuin mitä itse teen. Välillä on 20 astetta pakkasta, välillä 30 astetta lämmintä. Kylmyys, kuumuus, tuuli, aurinko, kloori, hikoilu… Paljon on asioita, jotka ihoa kuivattaa. Mä oon itse todella huono rasvailemaan ihoa, vaikka hierojakin aina kuittailee, että ensimmäinen hierontaöljykerros imeytyy mun kuivaan ihoon. 😀 Eikä pelkästään se kuiva iho, vaan mahdolliset rakot, kovettumat ja halkeemat vaikuttavat myös treenien onnistumiseen ja suorituskykyyn.

Jos vartalon, jalkojen ja käsien hoidossa pääsee mahdollisimman helpolla, niin käy mulle! Testasin itselleni uusia O’Keeffe’s ihonhoitotuotteita, joita myydään esimerkiksi apteekeissa. Käsivoidetta jopa Motonetissä. 🙂 Tuotteet ovat hajusteettomia ja rasvattomia.

O’Keeffe’s-ihonhoitotuotteet ovat kosteuttaneet kuivaa ja halkeilevaa ihoa jo yli 20 vuoden ajan. Jokainen tuote rauhoittaa kuivaa ihoa ja tarjoaa taatun avun. Tuoteperheeseen kuuluu käsivoide, jalkavoide, huulivoide sekä kosteusvoide.

o’keeffe’s Ihon kosteusvoide

Ihon kosteusvoide lupaa 48 tunniksi kosteutta. Käyn päivittäin suihkussa, välillä jopa parikin kertaa treeneistä riippuen. Joten kun iho tuntuu kosteutetulta suihkunkin jälkeen, niin se on paljon. O’Keeffe’s kosteusvoidetta löytyy sekä pumppupullossa että ihan tavallisessa purkissa. On yllättävän riittoisa voide. Ensimmäisellä kerralla kävi nimittäin niin, että puristin voidetta käteeni ison kasan ja sitten levittelin muuallekin kuin piti, koska sitä jäi yli. Imeytyy myös hyvin. Testailin voidetta myös lapsellani, jolla on atopia. Vaikuttaisi toimivalta.

Jalkavoide

Itselläni jalat ovat kaikista kovimmilla, tai jos ne ovat huonossa kunnossa, niin tietenkin se vaikuttaa jo treenaamiseenkin. Jalat hikoilee, tai kastuu vesisateessa. Ja juoksulenkeillä tulee välillä hiertymiä. Jos juoksutossu painaa tai jalkaan sattuu, niin vaikuttaahan se treeniin. Siksi on tärkeää, että jalat ovat kunnossa. Ihan sama kuin vaikka vatsaongelmien kera, että jos niitä on, niin treeni kärsii. Käden murtuman vuoksi treenit ovat olleet vähemmällä ja kisoistakin on aikaa, joten jalat ovat yllättävän hyvässä kunnossa. Varpaankynnet paikoillaan ja sitä rataa. 😀 Ajattelin nyt talvea vasten ihan ennaltaehkäisyllä välttää isommat ongelmat, eli jos pitäisi rasvapurkit näkösällä, niin muistaisikin voiteita käyttää. 😉

Käsivoide

Mulla on ihan hyvä ääreisverenkierto, ja joudun usein talvellakin ottamaan hanskoja välillä käsistä pois ja laittaa takaisin. Kyllähän tuuli kuivattaa käsiäkin. Ja kun yrittää välttää flunssa-aaltoa ja pesee käsiään normaalia enemmän, niin kädet kuivuu kovastikin. Kuivat halkeilevat kädet ovat myös kipeät, joten hyvä käsivoide on varsinkin silloin tarpeen. Käsivoiteesta jää jännä tunne käsiin, sellainen vahamainen pinta, joten ei ihme, että kosteuttaa käsiä pitkään ja tehoaa nopeasti halkeamiin. Huonon käsivoiteen kanssa voi tarvita muutaman kerroksenkin, kun ensimmäinen kerros imeytyy heti. Tämän jälkeen kädet tuntuvat pehmeiltä ja hyvinvoivilta. Yritin löytää oikeaa sanaa, koska periaatteessa tuntuvat kosteutetuilta, mutta ei kuitenkaan rasvaisilta tai märiltä.

Huulivoide

Talvella pitkät hiihto- ja pyörälenkit näkyy oikeastaan eniten huulissa pakkasen ja tuulen vuoksi. Huulet rohtuvat helpommin. Kesällä pitkillä pyörälenkeillä pitää huolehtia, ettei huulet puolestaan pala auringosta. Yleensä levitän aurinkorasvan kotoa lähtiessä, mutta suojakertoimella varustettu huulirasva lähtee vielä lenkille mukaan.

O’Keeffe’siltä löytyy kolme erilaista huulirasvaa. Hoitava, viilentävä ja SPF 15 suojakertoimella oleva. Huulissa tuntuu käsien jälkeen eniten tuotteiden toimivuus, miten ne jäävät suojaamaan ihoa. Ei olisi yhtään huono idea laittaa jo lenkille lähtiessään huulivoidetta näin syksyllä ja talvella, jolloin huulet eivät pääse edes rohtumaan. Hoitava huulivoide kosteuttaa huulia pitkään päivän mittaan.

Yhteenvetona tuotteista: Ovat rasvattomia, hajusteettomia sekä säilyttävät kosteutta pitkään. Käsissä ja huulissa pitkäkestoisuuden huomaa parhaiten, koska sormet ovat kosketuksissa toistensa kanssa vähän väliä. Sama juttu huulissa. Yksi juttu vielä, mistä tykkään: Voi tehdä asioita rasvauksen jälkeen, eikä tarvi hirveästi odotella voiteen kuivumista. 🙂 Lisää tuotteiden toimivuudesta voi lukea täältä.

O’Keeffe’s on mukana I Love Me -messuilla 18.-20.10. Osastolla kannattaa piipahtaa, koska joka päivä (pe, la ja su) annetaan heidän goodie bag 15 ensimmäiselle asiakkaalle, joka sanoo heidän messuosastolla Vaikuttajamedia. Käy ihmeessä nappaamassa tuotteita testiin!

LUE MYÖS:

Kilpirauhasen vajaatoiminta ja urheilu

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffe's

4 kommenttia

 1. Kepa kirjoitti:

  Onko nämä erilaisia kun merkin pyöreissä purkeissa olevat voiteet?
  Minulla on nyt se purkissa oleva vihreä working hands voide ja olen käyttänyt yhden purkin sinistä jalkavoidetta. Ovat todella tehokkaita super kuivalle iholle ja auttavat oikeasti nopeasti MUTTA voiteista jää ällöttävä tunne. Jalat on pakko pestä muutaman tunnin päästä voiteen laitosta/aamulla herättyä jos olen laittanut voidetta yöksi koska jopa käveleminen tuntuu pahalle ja voide tuntuu jaloissa sukkien kanssakin kävellessäkin epämiellyttävälle. Käsivoiteen kanssa sama juttu, kädet jää inhottavan tahmeiksi ja ne on pestävä saippualla ennen kun käsillä voi koskea mihinkään/tehdä asioita. Olenkin laittanut pääasiassa voiteita vain yöksi ja pessyt sitten aamulla kunnolla.

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, mä en oo testannut noita pyöreiden purkkien rasvoja, joten sataprosenttisen varma en ole, mutta kuvittelisin, että ovat samanlaisia.

   Mulla imeytyy jalkavoide yön aikana niin, etten aamulla sitä muista ollenkaan. 😀 Käsivoidetta oon käyttänyt päivälläkin, ja siitä jää sellainen vahamainen tunne kyllä hetkeksi, mutta mua se ei häiritse. Tuntuu vaan kosteutetuilta kädet. Sulla taitaa olla tosi hyvinvoiva iho? 🙂

 2. Jade kirjoitti:

  Kiitos vinkistä! Kävin nappaamassa Goodie Bagin ja olen tosi tyköstynyt näihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.