Hae
Ninnin energianurkkaus

InBody- eli kehonkoostumusmittauksessa

Kävin edellisen kerran InBody-mittauksessa viime elokuun lopussa. Painoni oli ihan ok, olin hetki sitten saanut kipsin kädestä pois ja tiesin, että lihasta kädestä puuttuu. Päätin viime vuoden lopussa, että jossain kohtaa käyn taas tsekkaamassa miltä vaikuttaa. Muistan kyllä tulokseni vuodelta 2015, mihin olin tyytyväinen. Kovin usein en oo mittauksissa käynyt, pitäis kyllä käydä, koska nämä on niin mielenkiintoisia. Ja kun syö edellisenä päivänä samaan tyyliin, juo samalla tavalla ja käy mittauksessa aamulla samalla laitteella, niin tuloksia pystyy vertaamaankin. Laitteitahan ne vaan on, mutta silti mielenkiintoisia!

Mun paino oli tippunut elokuun mittauksesta vain 1,8kg (oli nyt 65,9kg). Mutta rasvaa oli lähtenyt 3,9kg ja lihasta oli tullut lisää 1,5kg! Rasvaprosentti oli tippunut 5,3%! Hitsit, kun oon ollut koko päivän ihan fiiliksissä tästä tuloksesta! 🙂 Ei paljon paremmin voisi mennä.

Seinäjoella InBody-mittauksia tekee mm. DBC Seinäjoki Wallsport-arenalla.

Vasemmalla 08/2019 InBody, oikealla tänään tehty.

Vasemmalla paino on kaksi kiloa enemmän kuin oikealla. Samat vaatteet.

 

LUE MYÖS:

Tilanne: -4,5kg

Kehonkoostumusmittaus pitkästä aikaa

Testeissä! #aquaplustestaus

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

4 kommenttia

  1. myprojectisme kirjoitti:

    Jösses mikä tulos!!

  2. Emmi kirjoitti:

    5% on kyllä aika vähän, 5%-yksikköä kyllä aika huikea tulos. T. Pilkunviilaaja.
    Ps. Prosentteina rasvaa tainnut lähteä lähemmäs 20%.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.