Hae
Ninnin energianurkkaus

Aktiivisempi blogi

Mun blogi täyttää keväällä yhdeksän vuotta. Melkoisen pitkään oon jo kirjoittanut. Viime vuosina kirjoituksia on ollut vähemmän, ja johtuu tietenkin siitä, kun ongelmia on ollut, enkä ole päässyt treenaamaan niin hyvin. Ja ihan kaikkea paskaa ei viitti tännekään ulos oksentaa. Nyt oon miettinyt jo pitempään, että mitä blogin kanssa oikein teen. Aktivoidunko tämän kanssa vanhalle tasolle vai laitanko pillit pussiin kokonaan, ja siirryn kokonaan instagramiin. Siellähän oon päivittänyt enemmän, se vaatii niin paljon vähemmän aikaa kuin ei tarvitse istua alas tietokoneen ääreen.

Instassa on vaan se ongelma, että siellä on vaikeampi palata johonkin tilanteeseen ja etsiä vanhaa kirjoitusta, kun pelkän kuvan perusteella sitä pitää etsiä useiden kuvien seasta.

Aamulenkillä oli sumuista ja rauhallista.

Osallistuin lauantaina Vaikuttajamedian koulutukseen. Aattelin, että ehkä se auttaa tekemään päätöstä mihin suuntaan tämän kanssa menen. Oonhan mä aikaisemminkin miettinyt, että lopetanko kirjoittamisen ja silti oon jatkanut. Aika vaikea tätä on lopettaakaan. 😀 Johanna ja Monna vetivät hyvän koulutuksen. Käytiin läpi kaikkea oman somen sisältöstrategiasta kaupallisten yhteistöiden merkitsemiseen ja mediakorttiin.

Mä tykkään ihan hirveästi olla mukana näissä Vaikuttajamedian jutuissa. Tämä mediatalo on kahden bloggaajan omistama, ja asiat tehdään avoimesti ja oikeasti bloggaajista huolehtien. Jos bloggaisin muualla, niin lopputulos olisi melko varmasti erilainen. Mutta nyt mulla on lauantaina junamatkalla kirjoittamani lista teksteistä, mistä haluaisin kirjoittaa. Kyllähän tähän vaikuttaa ihan hirveästi se, että kun mun aihe on hyvin rajattu, ja jos ongelmien vuoksi en pysty urheilemaan, niin tekstejäkään ei synny.

Tosin esimerkiksi 2018-2019 kirjoittamani tekstit keuhkoklamydiasta on tuonut pitkälle toistakymmentä kysymystä mulle tänä talvena. Ihmiset hakee tietoa, kun joku asia mietityttää. Ja kuinka myös itse oon vuosien aikana saanut todella paljon apua ja vinkkejä pohdintoihini. <3 Mutta siis nyt fiilis on treenaamisen ja oman itteni suhteen hyvä, niin kyllä se kirjoittamiseenkin tuo motivaatiota. Eli blogi aktivoituu jälleen. Toisten mieliksi ja toisten harmiksi. 😉

Onko jotain toiveita aiheista? Jotain erityistä, mistä haluat, että kirjoitan? Aiheita saa toki aina ehdottaa, ei vain nyt. 🙂

LUE MYÖS:

Bloggaajien tiimipäivä

#hauskathautajaiset #ripfitfashionfi

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

2 kommenttia

 1. Juha kirjoitti:

  Paljo mielummin näitä blogitekstejä lukee kuin vai Instakuvia. Äänelliset Insta stoorit jää kokonaan väliin kun ei ikinä kuulokkeita mukana ja ympäristössä ei yleensä voi kaiuttimesta kuunnella.

  Yksi aihe mikä kiinnostaisi. Eli mitä pitää huomioida käytännön juttuja kun menee ensimmäiselle Ironman täpärille? Mikä eroaa vaikka Joroisten puolikkaaseen?
  Mahdollisimman rautalangasta väännettynä tietysti KAIKKi mahdollinen special bageistä vaikka t1 telttoihin missä voisi miettä vaihtaako paksummat pyöräilyhousut, mitä ihmettä syödä noin pitkän suorituksen aikana (pelkkiä geelejäkö) ja kansainväliseen lisenssin ostoon. Eli kisapaikalle saapumisesta maaliin asti?

  • Ninni kirjoitti:

   Jes, loistavaa! 🙂 Tämä oli hyvä, kirjoitan ehdottomasti rautalangasta väännetyn tekstin!! Kiitos!
   Tuo on kyllä totta, että monesti instan äänelliset stoorit tulee ohitettua, jos juuri silloin ei voi kuunnella äänen kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.