Hae
Ninnin energianurkkaus

Miten korvata uinti?

Keräsin yhteen kasaan nyt alkuun kolme erilaista netistä löytyvää videota liikkeistä, joilla kehittää uintia. Niin liikkuvuutta, corea kuin uinnin lihaksia. Uinti on siinä mielessä hankala, kun se on niin tekniikkalaji. Tarvisin 4-5 kertaa viikossa uintia, että saisin uintivauhtia kasvatettua. Juuri ennen koronaa oli valmentajan kanssa puhetta asiasta, ja mietin, että jos kokeilisin mitä olkapää sanoo neljästä kerrasta viikossa nyt jonkun aikaa. Haluaisin uintivauhdin takaisin vanhaan, ja se tarvii kilometrejä. Mutta se voi olla vielä liikaa.

Oon testannut näistä videoiden liikkeistä lähes jokaista tällä viikolla, ja ihan joka juttu ei onnistu. 😀 Siispä nimenomaan sitä liikkuvuutta nyt treenaamaan, ja sillä vahvistamaan tulevaisuuden uinteja. Kuten aiemmin sanoin, niin tavoite on tehdä joka päivä 20 minuuttia liikkuvuutta. Siitä kuitenkin tulee jo 2h 20min viikossa. Se on hyvin, varsinkin jos vertaa aikasempaan! Toivottavasti sillä olisi merkitystä, että uinti sujuisi paremmin tauon jälkeen. Sitähän ei tiedä, että ovatko uimahallit kiinni koko kevään…

Nyt on ollut kovasti puhetta yrittäjien tukemisesta. Olen yrittänyt laittaa korteni kekoon. Ihan hirveisiin ei pysty, mutta en aio tietenkään perua mitään menojani. Koska siis itse olen edelleen töissä, kuten ennen koronaa. Normaalit hieronta- ja kampaaja-ajat pidän kalenterissani. Tytöille varasin hieronnat (cheer-harjoitustauolla hyvä huoltaa) sekä ostin itselleni koko talven haaveilemani uudet sukset. En ole niitä aiemmin ostanut, kun hiihtämään ei ole huonon lumitilanteen vuoksi päässyt. Lisäksi varasin myös juoksutestiin ajan huomiselle Aqua Plus Testausasemalle. Oon miettinyt, että pitäisi tehdä nyt toinenkin testi ja varmistaa vielä sykerajat, kun alkaa kovemmat juoksutreenit. Testiä ei tehdä hengitysmaski päässä tässä koronatilanteessa, mutta laktaatit riittää. Oon siis miettinyt, että kävinkö edellisessä testissä kuitenkin liian nopeasti flunssan jälkeen, kun nyt on leposykkeetkin ovat vähän erit. Koska haluan olla varma millä sykkeillä treenaan, niin tsekataan.

LUE MYÖS:

Korona ja sen vaikutukset

Ensi kesän tavoitteet

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.