Hae
Ninnin energianurkkaus

Kärpäsen kakan kokoiset ongelmat

Tuulee 8m/s, vähän kuin Lanzarotella, missä mun pitäisi juuri nyt olla treenileirillä. Ainut, että täällä on maa valkoisena ja pakkasta. Lanzarotella 21 astetta lämmintä. Yllättävän vähän on oikeasti harmittanut, etten sinne ole päässyt. Enemmän mua vaivaa tämän hetkinen arjen tilanne ja tulevaisuus.

Omat ongelmat ovat kärpäsen paskan kokoisia, kuten kaverin kanssa todettiin. Sen tiedostan ja kovasti haluaisin olla pelkästään positiivinen. Mä en vaan edelleenkään oo saanut uutta arkea pyörimään haluamallani tavalla.

Stressiä on ollut, ja Emfit QS kertoo hermoston olevan kuormittunut. Sunnuntai-maanantain välinen yö oli pitkästä aikaa 50/50 viivan alapuolella, kuten mulla normaalisti on. Viikonloppu teki siis tehtävänsä! 🙂 Vaikka kyllähän lauantain tosi pitkä pyörälenkki väsytti sunnuntaina. Tytöt hoitaa kyllä lukio-opiskelunsa itsenäisesti, mutta poika vaatii opetusta, ohjausta ja vierellä olemista. Heillä ei siis ole minkäänlaista etäopetusta, vaan se on täysin kotiopetusta. Haluaisin koulutehtävien tekemisen tapahtuvan päivällä, kuten koulupäivinäkin, enkä illalla, mitä sen on välillä pakosti oltava, kun itse pitää hoitaa omat työt. Silloin lapsi ei jaksa keskittyä, kun koko päivä on kulunut tyyliin puhelimella. Hän ei siis osaa lukea, joten vaatii joka tehtävässä paljon enemmän ohjausta kuin lukeva lapsi. Tämä on varmaan se suurin stressinaihe, että oon vastuussa lapsen oppimisesta. Lisäksi vähän mietityttää muutkin läheiset.

Oon joutunut jättämään muutamia treenejä väliin, koska oon ollut kuormittunut. Ja jo pelkästään tämä nykyinen arki on vähentänyt energiankulutusta niin, että painokin on vähän noussut. En toki ihmettele sitä, koska nyt syön liikaa kulutukseen nähden (toki on varmasti nestettäkin). Ja tulee myös naposteltua enemmän kuin normaalisti. Tuntuu, että on koko ajan nälkä ja jotain välipalaa voisi jääkaapista hakea. Kun on joku kinkkinen työongelma ratkaistavana, niin siinä samalla voisi jotain napostella. Itse asiassa mulla sattui tähän kaikkeen vielä menkatkin, ja joka hemmetin kerta 5 päivää ennen menkkoja voisin tyhjentää kaikki kaapit ja sitä jatkuu ekaan tai tokaan vuotopäivään asti. Joten pieni painonnousu on selitetty kaikella tällä. Ja menkat on ohi, eli niiden piikkiinkään ei voi enää painoa laittaa. 😉

Voi olla, että ensi kesä jää kokonaan kisattomaksi, eli mulle tulee toinen kesä putkeen, kun en pääse kisaamaan. Juuri ostin uuden pyörän, oon tehnyt paljon töitä syömisten ja painontippumisen eteen. Oon treenannut hyvin, ollut terveenä ja vammoitta. Oon ollut niin valmis ens kesän kisoihin. Voin kertoa, että kun niitä ei viime kesänä tullut, niin se kisakaipuu on vielä isompi kuin mitä normaalisti keväällä on. Mutta kisat on lopulta aika pieni juttu tässä kaikessa, mutta pieni harmitus silti tuli. Tosin mun pääkisaa ei oo vielä peruttu, kuten monen muun.

Yritän kuitenkin pysyä positiivisena, vaikka tilanne ärsyttääkin. Yritän koko ajan miettiä, että aattele positiivisesti. Näin täydellisenä tunneihmisenä on helpommin sanottu kuin tehty. 😀 Joten järki tuolla koko ajan sanoo, että miten kuuluu toimia ja yrittää buustata tunnetta ylöspäin. Ja koska tämä tilanne jatkuu näin ainakin toukokuun puoleen väliin saakka, niin senkin puolesta on arki saatava rullaamaan. Nyt on taas uusi treeniviikko, ja pari päivää onkin sujunut paremmin kuin esimerkiksi edelliset kaksi viikkoa ja eilisen syömisetkin jo oikein. Päivä ja viikko kerrallaan, ja toivon, että mun ongelmat pysyvätkin kärpäsen paskan kokoisina! 🙂 Tsemppiä teille, ja toivottavasti teidänkin ongelmat on yhtä pieniä. <3

Eikä sisällä aprillipilaa, koska mun mielestä typerät pilat on yhtä typeriä kuin kaikki piilokamerat, mr. Beanit jne. 😀

LUE MYÖS:

Miten korvata uinti?

Korona ja sen vaikutukset

Muutosta treenaamiseen

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.