Hae
Ninnin energianurkkaus

Odotettu InBody-mittaus

Tarkoitus oli päättää tämä painontiputusjakso inbody- eli kehonkoostumusmittaukseen. Edellisen kerranhan mä kävin helmikuun alussa. Mun mielestä nuo on mielenkiintoisia mittauksia, vaikka täydellisesti niihin ei voi luottaa. Moni asia kuitenkin vaikuttaa. Instagramin puolella kerroinkin, että kävin mittauksessa perjantaina. Sama laite, mutta nyt tilanteen vuoksi siirretty testaushallilta toimistolle. Helmikuussa painoin 400g vähemmän inbody-vaa’alla kuin omalla puntarillani kotona. Odotin siis samanlaista vähennystä, mutta painoinkin perjantaina 2kg vähemmän kuin kotona. Olin hämmentynyt, ja soitin myöhemmin vielä paikkaan, että voiko laitteessa olla joku virhe. Lopulta selvisi, että päivityksen myötä oli tapahtunut kalibrointivirhe. Valmistaja korjasi tilanteen. Kävin siis tänään uudelleen! 🙂 Kaveri kommentoikin, että vain näin analyyttinen ihminen kuin mä, huomaa tuollaisen. Muut kuulemma olisivat vaan olleet tyytyväisiä. 😀

Nyt oli siis tietenkin tärkein verrata sinne 2,5kk takaisiin tuloksiin, mutta mielenkiinnolla odotin, että mikä on myös ero kolmen päivän takaiseen tulokseen. Kotipuntari näytti tänään -400g vähemmän kuin mitä perjantaina, nyt 64,3kg. Paino oli inbody-mittauksen mukaan tänään 64,1kg ja rasvaprosentti 20,4%. Rasvaprosentti oli tippunut 1,5 prosenttiyksikköä helmikuusta. Luustolihasmassa oli tippunut helmikuusta 0,5kg. Salilla en ole käynyt, ja pitkiä treenejä on ollut enemmän. On sitten niistä johtuvaa tai nesteestä tms. Mutta jos lihastasapainoa lapuista luuraa, niin lihasta on tullut jalkoihin vähän lisää ja lähtenyt käsistä sekä keskivartalosta. Vasemman ja oikean käden ero on viime kesän jälkeen mittaus mittaukselta tasoittunut (se murtuma).

Jos halutaan tsekata sitä virheellistä perjantain tulosta, jossa paino oli liian matala, niin siinä luustolihasmassa sekä ECW-suhdeluku oli täsmälleen sama kuin tänään. Mutta rasvamassaa oli nyt 1,4kg enemmän, sama mitä painoakin (paino pe 62,7kg). Rasvaprosentin ollessa silloin 18,6kg. Aika paljon muuten rasvaprosentti tippuu mulla, jos lihasmäärä on sama, mutta paino mulla tippuisi 1,4kg. 1,8 prosenttiyksikköä. Eli toisin sanoen, eipä tarvi enää tiputtaa yhtään. 🙂 Case closed. Seuraava vuosi sitten yritetään se paino sitten pitää tässä.

LUE MYÖS:

Vuosi Fitfarm Sport ravintovalmennusta takana

InBody- eli kehonkoostumusmittauksessa

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.