Hae
Ninnin energianurkkaus

10km pyörätempo, PB

Mulla on ollut treeniohjelmassa tänä keväänä muutama 10km pyörätempo, joita tosin ei ole ajettu täysiä. Kovaa kyllä, ftp 90%. Oon ajanut samaa tietä joka kerta, 6km toiseen suuntaan ja 4km takaisin. Suurimmalla osalla kerroista on ollut 6km vastatuulta ja sitten takaisin tullessa myötäistä. Niin oli tänäänkin. Ajoilla ei juhlita näillä tuulilla, mutta watit onkin tärkeimmät. Niitä seurailen.

Tänään sai ajaa sitten oikeasti sen mitä jaloista lähtee. Lähti 230 wattia. Se on 2W enemmän kuin aikaisemmilla tempoilla ikinä. 228W näytti olleen Kiikun tempon enkkawatit ja enkka-aika 15:53. Parhaasta 10km ajasta jäin 55 sekunttia, mutta niin sillä säällä vaan on iso merkitys. Nyt aika oli 16.48. Jos kattelen vanhoja aikoja, niin viimeksi noin huonon oon ajanut 2015 vuonna. Mutta Kiikussa ajettava Rideepin ja SSU-Triathlonin järjestämä pyörätempo on edestakainen reitti, joten jos on 5 kilsaa vastaista, niin on saman verran myötäistäkin tuulta.

No okei, on mulla tietty eri pyörä ja eri wattimittari, mutta mun mielestä Powertap ja Sram Quarq näyttää samanlaisia watteja. En oo ainakaan huomannut mitään isoja eroja. Ainahan voi olla muutaman watin ero, mutta enkka silti. 😀

Mies lupasi tulla ottamaan auton renkaiden vaihdon jälkeen videota. Niinpä näin tutun auton tien sivussa, kun tempoa oli vielä jäljellä 1,5km. Joten videopätkäkin on ihan aidosta tilanteesta. Halusin itse nähdä, että miltä ajoasento näyttää ulkona ajaessa. Signaturessa sitä säädettiin pyörää ostaessa, mutta kun sitä säädetään trainerin päällä, niin voi vähän muuttua esimerkiksi missä kohtaa satulaa istuu. Instassa siis videota. 🙂

LUE MYÖS:

Koolla on väliä

Vuoden tempokuski

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.