Hae
Ninnin energianurkkaus

Kevään paras treenipäivä

Eilen nukuin kahdet päiväunet, ja mun oli tosi vaikea saada itseäni lenkille. Eija onneksi pääsi kaveriksi ja juoksulenkistä tuli lopulta tosi onnistunut. Se olo ennen lenkkiä oli ihan eri kuin sitten lenkillä. Siksi yllätyin siitä, että kulkikin. 14,5km tuli juostua eilen purtsilla. Kiitos Eijalle seurasta!

Tänään vuorossa oli pyörää 3x30km nousevatehoisena, ja vitonen päälle juoksua. Sain Sarin kaveriksi, enkä ilman häntä olisi kyllä näin hyvää treeniä saanut aikaiseksi. Ehdottomasti tämän vuoden parasta menoa pyörällä. Jalat tuntuivat alkuun vähän tönköiltä, mutta niin vaan alusta asti sain watteja näyttöön näkyviin tarpeeksi. Jopa enemmän kuin oli tarve. Nurmo-Lapua 31,7km rinkiä kiersimme kolmesti, ja tuuli oli ihanasti vain 2-3m/s. Kun ensimmäisen ringin keskiwatit oli 7w enemmän kuin alkuperäinen suunnitelma oli, niin nostimme sitten muidenkin kierrosten tehoja. 149w, 162w ja 181w oli kierrosten keskiwatit.

Päälle 5km juoksua 5:14min/km vauhdilla. Ja päivä oli siinä! Aamusta aloitettu, ja ajoissa lopetettu. Usea kuollut mato tai madon palanen renkaassa, rungossa ja kengässä kiinni. Tiet oli vielä klo 10 märkiä, joten pyörän sai pestä treenin päätteeksi. Mutta toki ilolla pesin, kun treenikin oli hyvä. Kävimme vielä joessa treenin päälle palauttelemassa jalkoja, vesi oli sopivan viileetä, 6 astetta. Kiitos Sarille seurasta!

Tiedän kyllä mistä väsymys johtuu, ja siksi olen joutunut jättämään muutamia treenejä tällä viikolla välistä. On siis henkistä kuormaa ollut. Kun ei oo hirveästi odotuksia treenien suhteen, niin voi yllättyäkin positiivisesti.

LUE MYÖS:

Juhannukset Ylläkseltä

Loistava treenileiri takana

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.