Hae
Ninnin energianurkkaus

Onnistuneita treenejä

Nyt vasta ehdin kirjoitella viikonlopun treeneistä, vaikka on jo keskiviikko. On ollut pihahommia, pitempää työpäivää ja muuta ohjelmaa. Sitä paitsi nyt on ollut niin mukavat ja lämpöiset säät, että mieluummin jotain muuta kuin koneella istumista. Sitä kuitenkin teen sen 8h päivässä normaalisti, maanantaina jopa 11h.

Lepoviikkoa siis vietän nyt, ja viikonloppuna oli ironman-vauhtista treeniä. Tarkoittaa siis sitä, että treenit tehtiin aikalailla pk2-aek -sykealueilla. Lauantaina aloitettiin Sarin kanssa jo aamuysiltä 90km pyörä. Aamusta oli jo sen verran lämmin, että ensimmäistä kertaa takki jäi pois. Oli toki vielä irtohihat sekä tuuliliivi ja irtolahkeet. Oli mahtava ajaa, kun oli kerrankin lämmin. 90.7km, 2:50:50, vauhti 31.9km/h. Päälle kuntoradalla 12km juoksu 5:37min/km vauhtia. Kiitos Sarille hyvästä treenipäivästä!

Sunnuntaiaamuna jatkettiin klo 10 Eijan kanssa. Tasavauhtinen 20km maantiejuoksu. Lauantain treenit tuntui kyllä jaloissa, mutta 5:20min/km vauhtia lähdettiin juoksemaan ja sitä juostiin, vaikka lopussa jo oikeasti sai tehdä töitäkin, että pieniin ”ylämäkiin” sekä suureen vastatuuleen sai vauhdin pidettyä. 5:19min/km oli lopulta lenkin keskivauhti, eli aika 1:46:15. Ja matka toki tasan sen 20km, ei yhtään yli. 😀 Eija juoksi itse Karhunkierroksen kilometrit tuolla viikolla ja hänelle tuli kasaan 167km. Kiitos Eijalle hyvästä juoksulenkistä!

Tänään olin siskon kanssa juoksemassa Halliskan kuntoradalla, joten ihanasti oon saanut treeniseuraa! Kiitos Hannalle lenkkiseurasta! Yksin kun tekee niin paljon, niin kyllä se pidemmän päälle on puuduttavaa. Sitä paitsi, kun on kovempaa seuraa, niin saa aina tosi hyviä treenejä aikaiseksi. Toki pitää muistaa tietenkin, ettei aina voi vetää kovaa. Mutta siis ihan mun ohjelman mukaan on tehty. Ja tänään oli ihan pk-lenkki. Aika tukkoista oli meno, mutta jospa ne jalat aukesi nyt huomiseen ratajuoksuun. Perjantaina onkin sitten hieroja!!

Eilen kävin vähän maastopyörällä pyörittelemässä ja ensimmäistä kertaa lyhkäsissä tälle kesälle. Olipa ihanaa! Odotan kyllä pyörälenkkejä, kun ei tarvi pukea kerroksia vaatetta päälle. Porukka on aloitellut jo avovesiuinteja. Voi kun itsekin pääsis lauantaina aloittamaan tämänkin lajin!

TUI ei oo edelleenkään palauttanut 30.3. ja 6.4. Lanzaroten lentojen rahoja. Kauan saa odotella, harmittaa!

LUE MYÖS:

Kauan odotettu 50min alitus

Treenipäivän ruokailut

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.