Hae
Ninnin energianurkkaus
Kaupallinen yhteistyö

40 vuotta mittariin!

Kaupallinen yhteistyö: Valokuvaaja Tanja K, Kauneuspiste Lakeus, Parturi-Kampaamo Cristal, Fiini Fröökynä

Viime kesänä en kisannut kipeän olkapään vuoksi, ja tänä kesänä olisin päässyt ensimmäistä kertaa jo esimerkiksi pienemmissäkin juoksukisoissa 40 vuotiaiden sarjaan. Sarjaan, joka on aina tuntunut kovin kaukaiselta. Siellä on ne vanhemmat naiset. Niinpä. 😀 Tänään aamulla mittariin pyörähti pyöreät 40 vuotta. Koska instassa elän enemmänkin tässä hetkessä, niin siellä näkyikin eilistä ohjelmaa: kampaus, meikki sekä valokuvaus.

Olisi ollut ihana toteuttaa eilinen päivä tänään oikeana päivänä, kun olisi päässyt näkemään kavereita ja viettämään iltaa. Mutta tilanne on tällainen, eikä sille mitään voi. Eilen siis suuntasin ensin Parturi-Kampaamo Cristaliin, jossa Taina laittoi mun hiukset. Sen jälkeen otin suunnaksi Kauneuspiste Lakeuden ja Henna meikkasi mut. Kampausta mulle on muutaman kerran tehty aiemminkin, mutta jos oikein muistan, niin meikattu mut on viimeksi 17 vuotta sitten hääpäivänä. Oli oikeasti kiva saada hiukset nätisti (mähän oon surkea hiusten laittaja, enkä meikkaajanakaan kummoinen) sekä nätin ja pysyvän meikin. Tykkäsin kovasti molemmista! Sen jälkeen suuntasimme valokuvaaja Tanja Korpelan kanssa Törnävän satumetsään ja museoalueelle, ja edessä oli valokuvaus. Viimeinen päivä kolmikymppisenä on ikuistettu ja siitä tässä nyt kuvia. 😀

Kävin keväällä Ylistarossa Halpa-Aitassa/Fiini Fröökynässä ostoksilla, ja Jaana käski mun kokeilla roosan väristä tyllihametta. Mähän nauroin sille. Mutta kuten kuvista huomaatte, niin nyt mulla olikin tyllihame päällä. 😉 Toki mustana, mutta silti. Meillä kyllä kotona tytöt eivät arvostaneet hamevalintaani, mutta mun mielestä asusta tuli kiva. Vähän jotain juhlavaa, mutta silti tarpeeksi tavallista.

Kyllä ammattilaiset on vaan ammattilaisia! Nämä kaikki neljä naista sitä ovat, ja todellakin voin sydämestäni suositella heitä. Ja kyllä hame, kampaus, meikki sekä valokuvaus ovat saatuja, mutta en suosittele heitä siksi, vaan koska osaavat hommansa. Illalla kävin vielä juoksemassa tunnin ja hyvin pysyi hiukset ja meikki, jota en raaskinut poistaa. Aurinkolasit vaan silmille, ettei vastaantulijat ihmettele. 😀

On oikeasti ihan outoa, että olen jo 40 vuotta. Aika menee niin kauhean äkkiä. Olen kriiseillyt viimeisen vuoden jollain tasolla, joten tämä yksi päivä ei asiaa muuttanut ja nyt vaan pikku hiljaa pitää asennoitua siihen, että sitä on tämän ikäinen ja ikä nyt vaan näkyy mm. kasvoista. Mutta silti olen elämäni parhaimmassa kunnossa tämän ikäisenä, ja se tietenkin on mielettömän hienoa!

Tänä aamuna puoli kahdeksan jälkeen oli ensimmäiset yllättäjät oven takana laulamassa, Eija ja Sanna! Korkkareiden sijaan molemmilla oli pyöräkengät jalassa ja toinen pyöräili suoraan yövuorosta päin. Iltapäivällä piipahti kummityttö äitinsä kanssa (heitäkään en ole koronan vuoksi nähnyt kolmeen kuukauteen) ja kolme siskoani yllättivät vielä illalla. Mun vanhemmat kävi muutaman päivä etukäteen. Mulla ei ollut kuohuviiniä, mansikoita, täytekakkua eikä itse tehtyä pizzaa. Niitä kuitenkin päivän aikana ilmestyi. Ja kuohuviinitkin tietty alkoholitonta ja sen makuista, että sitä pystyi pari lasillista juomaan. Ihania ootte, kiitos! <3 Erilainen syntymäpäivä.

LUE MYÖS:

Ylläksellä

Kansallispuistokierroksella – suunnitelmat lennosta uusiksi

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Valokuvaaja Tanja K, Kauneuspiste Lakeus, Parturi-Kampaamo Cristal, Fiini Fröökynä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.