Hae
Ninnin energianurkkaus

Supersprintti cup jatkui

Maanantai iltana kysyin valmentajalta, että lähdenkö Särkijärvelle Supersprintti cupin harkkakisaan väsymyksestä huolimatta. Sovittiin, että lähden kokeilemaan. Tiistaina ennen lähtöä sanoin miehelle, että jos ei muuta tekemistä oo, niin mun kuskiksi saa lähteä. Lähtivät pojan kanssa matkaan mukaan! <3 Nukuinkin menomatkalla tunnin.

Jalat olivat tosiaan tukossa ja jotenkin vetelät siitä huolimatta. Perässä raahattavat makaronit, mutta silti esimerkiksi sunnuntain juoksulenkillä tuntui välillä tietyssä kohtaa polvea pientä sekä melkein lantion kohdalla sivuilla, niin tiesin, että kireyttä on reiden ulkosyrjän kalvoissakin.

Uintiverraa kävin tekemässä 450m, ja uinti tuntuikin ihan hyvältä. Harkkakisassa uintiaika parantuikin edelliseen kahden viikon takaiseen kertaan 24 sekunttia! Pääsin alkuun uimaan peesissä, ja pisimmän suoran uin Ninan kanssa vierekkäin, joten kyllähän siitä apua oli. Olin tyytyväinen uintiaikaan 8:02. Ja siihen, ettei uidessa sattunut käteen!

Tiedossa mulla oli edellisen kerran pyörän watit. Katri ajoi edellä, Päivi ja Raija tulossa takana. Nyt täytyy sanoa, että poljin niin lujaa kuin jaloista pääsin. Yhtä kiinni ja toisia karkuun. 😀 Yritin väkisin saada watit samoihin kuin edellisellä kerralla. Ja siihen pääsin, mutta sykekin oli 5 pykälää enemmän kuin viimeksi. Ja tuntuma pahempi. En saanut Katria kiinni, eikä mua saavutettu. Pyörä + vaihdot (mulla märkäpuku) aikaan 19:22.

Juoksussa sama jalkojen voimattomuus jatkui, ja Katrin selän näin useamman kerran 1,5km matkalla, mutta käännöspaikan jälkeen enää kerran. Kolmeen kilsaan mäkisellä hiekkatiellä meni aikaa 14:26. Mikä tarkoittaa 22 sekunttia huonommin kuin edellisellä kerralla, vaikka keskisyke oli 3 pykälää kovempi.

Sain siis hyvän treenin tehtyä, ja se on tärkeintä. Yksin tuollaista ei saa tehtyä, mutta kun on treenikisa ja edellä menee ja takana tulee naisia, niin siinä yrittää itsekin kovemmin. Viralliset tulokset täällä.

Tänään olin urheiluhierojalla, ja Marjo avasi jalkoja koko 1,5 tuntia. Olivat tosi tukossa. Ja harvoin ne tuntuvat selkeästi aivan erilaisilta hieronnan jälkeen. Tai kun olivat mennessä vetelät, niin lähtiessä mulla on taas jalat. Vaikea sanoa minkä tuntuiset ovat olleet. Kun yleensä puhun, että jalat on tukossa, niin niissä on treenikuormaa. Nytkin varmasti, mutta makaronit ne silti oli. Toivon, että juhannuksen treenit sujuvat nyt paremmin. En kyllä pärjäisi ilman hierontaa. Se on mun treenien kannalta todella tärkeää. Käyn kevät-kesäkaudella kolmen viikon välein hieronnassa. Talvella neljän viikon välein.

LUE MYÖS:

Harkkakisat on tämän kesän juttu

Aqua Plus Supersprintti cup 4/6

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.