Hae
Ninnin energianurkkaus

Bloggaustauko rikki

Saisinkohan bloggaustauon nyt poikki. Oon tätä yrittänyt laittaa poikki nyt muutaman viikon, mutta en ole saanut aikaiseksi. On monta juttua, mistä olisi voinut kirjoittaa, mutta ei ole vain lähtenyt.

Kaikki vapaa-aika töiden ja treenien ympärillä on mennyt koiranpennun kanssa viettäessä. 🙂 En tosin oo treenannutkaan kahteen viikkoon, koska oon ollut flunssassa. Koronatestissäkin tuli käytyä varmuuden vuoksi, mikä oli odotetusti negatiivinen. Etelä-Pohjanmaan alueella tartuntoja on onneksi ollut vähän, ja edellinen 23.5. Ei ollut kyllä häävi testi. Kipeää ei ottanut, mutta inhottavalta tuntui, kun nenän sieraimesta pitkä tikku niin syvälle kuin uppoaa kolmeksi sekunniksi ja sen jälkeen toisesta sama. Vesi vaan valui silmistä! 😀

Tänään aloitin kesälomani. En muista koska olisin loman aloittanut näin myöhään, puolessa välissä heinäkuuta vasta. Ajatuksena olisi oikeasti vähän treenaillakin. Intoa olisi taas. Tuollainen parin viikon ”hengähdystauko” teki kyllä terää motivaatioon. Ja nyt kun on lomalla, niin treenin voi ajoittaa päivään sellaiseen kohtaan hyvin, mikä on kaikille sopiva. Luulen, että treenin ajankohta on pitkälle aamu. Kun Maisa menee ekoille päiväunille. 😀 Eli annan muiden nukkua, ja itse touhuan pennun kanssa ekan parituntisen heräämisen jälkeen. Sit iltapäivä ja ilta on kaikille yhteistä aikaa. Tosin mies ei vielä lomaile, ja toinen tytöistä lähtee toisellekin riparille isoksi.

Huomenna on supersprintti ja ajattelin sinne lähteä, vaikka hirveästi en ole flunssan jälkeen vielä treeniä ehtinyt tekemään. Harkkakisalla ei kuitenkaan niin väliä, se menee kuten menee. Edellisen kisan jälkeen tulin kipeäksi kaksi viikkoa sitten. Viikonlopun olin silloin jo treenaamatta, kun aattelin, että flunssa tulee. Ei kuitenkaan tullut ja kun maanantaina juoksulenkki meni kivasti, niin starttasin sitten tiistaina. No ei olisi ehkä kannattanut. Tai voi olla, että flunssa olisi tullut siitä huolimatta.

Tämä oli kolme viikkoa sitten loistava uintitreeni. Ystäväni Sanna huomautti suuresti mun uinnista, kun vesi oli kirkasta ja näkyvyys todella hyvä. Kuulemma oon uinut aina paljon paremmin ja hänellä oli selkeä vikalista. Lopputreenistä uinkin sitten taas jo paremmin, kun mm. pää tuli oikeaan asentoon ja keskivartaloon tuki. Pieniä asioita, mutta iso muutos!

Käyn ensin päivällä Tampereella pyöräkauppa Signaturessa, kun pyörään on vaihdettava ”tankojen tikut”. Kun maaliskuussa trainerin päällä ajoasentoa tehtiin, niin se oli erilainen kuin mitä se on nyt tuolla maantiellä. Huomaan jatkuvasti ala-asennossa ajaessani pitävän tikkujen päästä kiinni vain nimettömillä ja pikkusormilla, eli ne jäävät aavistuksen lyhyiksi. Vaihdetaan siis ne, niin on turvallisempaa ajaa. Sitten ehkä myös juomapullo mahtuisi tankojen väliin. Satulaakin oon miettinyt, että tyydynkö tuohon vai jatkanko edelleen täydellisen satulan metsästystä. Sitä en oo vielä näiden vuosien aikana löytänyt. Nyt on kaikki hiertymätkin parantuneet treenitauon aikana, jotain positiivista! 😉

Tässä näitä juttuja, mistä olisi pitänyt kirjoittaa. Jos nyt saisi aikaiseksi, kun lomallahan on aikaa. 😀

– Parisuhde, perhe ja treenit
– Verikokeissa
– Kahden viikon takainen supersprintti
– Loppukauden kisat
– Alakerran hiertymistä, lukijan toive
– Tutka

LUE MYÖS:

Onnistuneita treenejä

Pentu tuli taloon

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *