Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisa-ajatuksia loppuvuodelle

Nyt on tiedossa muutamiakin tapahtumia, jotka järjestetään. Joten kyllähän sitä on tullut omaa kalenteriakin plärättyä ja pari ilmoittautumistakin tehtyä.

Sunnuntaina on Tarmo triathlon Porissa, sprinttimatka. Edellinen sprinttimatkan oon kisannut kolme vuotta sitten. Se ei todellakaan kuulu mun lempimatkoihin. Silloin tosin sain SM-pronssia. 😀 Nyt osallistun ihan sen takia, että nuo lyhyet ja kovat kehittää tällaista dieseliä oikein kivasti. Koska tänä vuonna ei isommin triathlonissa enää kisailla, niin kaikessa tekemisessä tähtäin on ensi vuosi. Siksi olen Porissa viivalla sunnuntaina.

Kuva: Sofia Kuusela

Toinen, mihin olen ilmoittautunut on seikkailukilpailu Lost in Kainuu ja Lost-sarja. Mikä on siis 16-18 tunnin sarja, jossa pakollinen yötauko klo 22-06 välissä. Kahden päivän kisa siis ja se on syyskuussa 11.-12.9. Parina on siskoni Hanna, ja molemmilla kokemusta on vain n. 5h multisport-kisasta. Eli melkoisen noviiseja hommassa ollaan, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita! 🙂 Tässä ei ehkä oo ajatusta siinä ensi vuodessa, mutta onpahan tiedossa jotain, miksi treenata.

Lisäksi olen suunnitellut osallistuvani Kankaanpään maratonilla puolimaralle 17.10. Ennätystä lähdetään sinne hakemaan puolimaratonilta.

Lauantaina 1.8. olisi Aqua Plussan oma puolimatkan kisa Reposaaressa. Tätä myös suunnittelin, niin tulisi yksi kova puolimatka tehtyä tälle kesälle. Matkat on tarkoitus olla tarkat, ja kisassa on myös ajanotto, joten lähes virallisen kisan saisi tehtyä. Tietysti, kun porukkaa ei älyttömästi ole, niin saako itsestä irti niin paljon, että tekisi täysillä kisamaisen suorituksen…

Vielä olisi sitten mahdollista osallistua Vantaan SM-sprinttiin 15.8. ja Finntriathlon Vierumäki SM-perusmatkalle 22.8. Nämä on mulle vähän peikkoja. Ovat SM-kisoja ja koska mun uinti ei ole läheskään vanhalla tasolla, eikä tasolla, johon olisin tyytyväinen, niin mietityttää. Mutta mietinkö nyt vaan sitä ensi vuotta ja lähden mukaan.. Jos joku muu tätä miettisi, niin kannustaisin todellakin osallistumaan. Mutta kun kyse on itsestä, niin epäilyttää. 😀 Ainakin tiedän mitä teen ensi talven, uin! Ai niin, edellinen perusmatkan kisakin on neljän vuoden takaa.

LUE MYÖS:

Kesän kisa-ajatuksia

Harkkakisat on tämän kesän juttu!

SM-pronssia sprinttimatkalta

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *