Hae
Ninnin energianurkkaus

5. Supersprintti

Tiistaina oli jälleen Aqua Plus supersprintti cupin kisa. Viides ja toiseksi viimeinen. Pakkohan oli taas lähteä keuhkoja huudattamaan, koska kuten sanottu, yksin en saa tuollaista treeniä aikaiseksi. Ne matkat siis 450m uinti, 10km pyörä ja 3km juoksu.

Mukaan lähti tytöt ja Maisa, koska samalla reissulla käytiin kasvattajaa moikkaamassa ensimmäistä kertaa luovutuksen jälkeen. 🙂

Vettä satoi ennen kisaa, vaikka sitä ei oltu luvattu, eikä sadetutkassakaan näkynyt mitään. No sopivasti sade taukosi starttiin, ja päästiin ”kuivana” matkaan. Uinti oli aika perusmenoa, kerran piti lasit tyhjentää vedestä tokan poijun jälkeen. Ja sen jälkeen kyllä tipuin porukasta, ja jäin siitä aika paljon. Mietinkin, että pitäisiköhän mun uida enemmän pitempää matkaa kovaa. Kun vauhti ei riitä kuin 300m, ja sitten jään suurinpiirtein samantasoisista uimareista. Tarvisi varmasti 4-5 uintikertaa viikkoon, että saisin vauhtia nostettua.

Kun päästiin pyörän päälle, niin vettä alkas tulemaan todella lujaa. Muutama auto piti odottaa, ja liikenneympyrässä piti ottaa märän tien vuoksi rauhassa. Siksi varmasti pyörän watitkin jäivät 6-8 wattia alemmas kuin aiemmilla kerroilla. Perustekemistä sekin, sain mielestäni ihan hyvin ajettua.

Juoksu perinteisellä hiekkatiellä, ja kun vettä tuli niin lujaa, kun sitä voi vaan tulla, niin melkoisia puroja oli mäkinen hiekkatie täynnä. 😀 Ei ole normaalistikaan nopea alusta, ja nyt oli vielä hitaampi. 1,5km kääntöpaikkaa ennen näin eron edellä meneviin ja sen jälkeen takana tuleviin. Juoksin kyllä viimeisen kilometrin niin lujaa kuin pystyin, koska Päivi oli niin lähellä. Kiitos Päiville, en muista koska olisin viimeksi saanut sen verran itsestä irti, että jopa kyökkäsin. 😀 Aattelin siinä, että tämä oli tämän treenin paras kohta. 😀 Sykkeitä ei tullut katsottua kuin vasta jälkeenpäin, ja parhaimmat sykkeet kyllä tuli.

Supersprintti cupin 5. kisan tulokset löytyy täältä.

Jos joku muistaa, niin mulla oli suunnitelmissa kisata Reposaaressa lauantaina Aqua Plussan omassa kisassa puolimatka. Sovittiin kuitenkin valmentajan kanssa, että puolimatkan saa nyt unohtaa. Mun paino on noussut 2kg, ja haluan sen takaisin alkukesän lukemiin. Niinpä kalorivaje ja puolimatkalle valmistautuminen ja siitä palautuminen eivät tue toisiansa. Menen Reposaareen paikalle, mutta osallistun perusmatkalle ja senkin teen nousevavauhtisena treeninä. En siis täysillä. Saan kuitenkin siellä tehtyä treenin nopeilla vaihdoilla, mitä en kotona saisi tehtyä. Sitä paitsi porukassa aina kivempaa. 🙂

LUE MYÖS:

Ironman Barcelona 7.10.2018

Challenge Turku 12.8.2018

Ironman 70.3 Lahti

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *