Hae
Ninnin energianurkkaus

Nopein ja kaunein, Reposaarella treenaamassa

Sain valmentajalta ohjeeksi kirjoittaa blogiin ”nopein ja kaunein”, ja kun kaikki tehdään, kuten valmentaja käskee, niin tämäkin. 😀 Reposaari, nopein ja kaunein.

Tänään oli Aqua Plussan kisanomaista yhteistreeniä tiedossa Porissa, Reposaarella. Lähdin mukaan tekemään nousevavauhtista perusmatkaa. Kiva päästä välillä uusiin maisemiin. Piti lähteä matkaan miehen ja pojan kanssa, mutta matkaan tuli muuttujia ja lähdinkin yksin. Kiitos vielä mökkiseuralle, kun huolitte mut mukaan!

Perjantaina käytiin illasta uimassa Päivin kanssa, ja todettiin ahvenheinää kasvavan lähellä rantaa melko paljon. Mä inhoan kaikkea ylimääräistä vedessä, ja kuului kyllä rantaan mun kiljuminen, kun säikähdin ekan kerran. Oli kyllä ihan hyvä lyhyt uinti, että sai totutella veteen.

Kuva: Aino Mäenpää

Tänään oli startti klo 9, ja tosiaan nopeilla vaihdoilla oli mahdollista treeni tehdä, koska Tuuli oli tavaroita vahtimassa rannassa koko ajan. Kiitos siitä! Uinti oli ihan ok, mutta vauhtia vaan multa puuttuu entiseen verrattuna. Kuten muutamaan kertaan oon todennut. No se tulee vaan uimalla.

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Pyörässä oli tarkoitus ajaa 145, 160, 175 ja 190 watit. Eli pk-alueelta aloitus. Mennessä jouduin himmailemaan paljon, että sain ekan kympin keskiwateiksi 148. Toistakin kymppiä ajaessa odotin vain kääntöpaikkaa, että saisi alkaa ajamaan. Kääntöpaikka tuli, mutta sitten tehot eivät olleetkaan enää helposti ajettavissa. 174 oli kyllä kolmannen kympin keskiteho, mutta 190 olikin tänään liikaa. Kaitsu oli ohjeistanut, että voi ajaa myös 185. No heti tiesin, että sitä yritän. 184 oli tuon neljänneksen eka vitonen, ja toisen vitosen keskiwatit 174. Tosin tuo sisältää mm. äkkipysähdyksen auton kääntyessä eteen 40 alueella. Ensimmäistä kertaa oli hyötyä levyjarruista, vannejarruilla en olisi saanut pyörää pysähtymään. Taisi kuitenkin olla täysin mun vika, koska oikealta tulevalla ei vissiin ollut kolmiota. Ainakaan seuraavassa risteyksessä ei ollut. Tilanne tuli sen verran nopeesti, että meistä kumpikaan ei huomannut toista. Onneksi ei kuitenkaan sattunut mitään.

Juoksussa oli tarkoitus nostaa vauhtia 2km välein. 5:20, 5:10, 5:00, 4:50 ja 4:40. En saanut ihan siihen mihin piti, 8 ja 9 kilsa oli vaikeimpia. Mutta kaksi vipaa kilsaa näytti menevän oikein. Niihin oon tyytyväinen. 5:07 näytti olleen kympin keskivauhti, ja se sisältää yhden geeli+vesipysähdyksen sekä yhden vesipysähdyksen. Hyvä treeni kuitenkin, vaikka kaikki ei suunnitelman mukaan mennytkään. Toivottavasti ens kerralla!

Blogin bannerikuvan päivitin. Siitä kiitos Päiville, kun jaksoit tulla kuvaamaan!

LUE MYÖS:

Treenileiri Harjavallassa

FTP-testi, jäin tavoitteesta

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

2 kommenttia

  1. Juha kirjoitti:

    Hieno bannerikuva, vielä kun saisi tuulimyllyt pois kuvasta niin voisi luulla että olet Grand canyonilla ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *