Hae
Ninnin energianurkkaus
Kaupallinen yhteistyö

Sport geenitesti

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

Tämän vuoden ensimmäinen blogipostaus vihdoin ulos. Loman jälkeen on tullut painettua yhden käyttöönoton vuoksi tosi pitkää päivää ja treenit ovat olleet vähissä. Päivästä ovat tunnit loppuneet. Mutta eiköhän tämä nyt helpota, ja saisin normaalin arjen pyörimään ja sitä myötä treenit. 🙂

Sport geenitesti

Sain yhtedenoton Evogenom-yritykseltä, joka tekee erilaisia geenitestejä liittyen liikuntaan, hyvinvointiin ja painonhallintaan. He tarjosivat mulle Sport-geenitestiä blogipostauksia vastaan. Sport geenitesti kertoo mitkä geenien perusteella on itselle keskivertoa parempia ja mitkä huonompia ominaisuuksia. Mun mielestä aika mielenkiintoista, koska mielestäni mulla ei oo paljon mitään nopeusominaisuuksia, vaan enemmänkin kestävyysominaisuuksia. Ja toinen on, että voimatasot ovat hyvät (jos ajattelen aikaa ihan ennen triathlonharrastusta).

Valmennus- ja harjoitteluominaisuuksista löytyy aika paljon lisää yllä mainittujen lisäksi. Mm. palautumisnopeus, lihasväsymyys, hapenottokyvyn harjoittaminen, vo2 max ja ääriolosuhteissa pärjääminen. Ääriolosuhteissa on mainittuna maraton ja triathlon, joten jännä saada tähänkin vastaus. 😀

Valmennus- ja harjoitteluominaisuuksien lisäksi aiheina on uni ja lepo, painonhallinta, ravinto, vitamiinit ja personaallisuus (mm. stressinsietokyky). Tosi mielenkiintoista, odotan kyllä mielenkiinnolla kattavaa raporttia!

Sport geenitestin esimerkkiraportti yrityksen sivulla kertoo:

Tulokset ovat analysoituja geenejä omasta näytteestäsi, eivätkä näin ollen ota huomioon elämäntapojesi vaikutusta, ympäristötekijöitä tahi liikunnan harjoittelutaustaasi saati mahdollisia sairauksia. Analyysimme perustuu olettamukseen, että olet perusterve eikä Sinulla ole mitään lääketieteellistä seikkaa, joka tulisi ottaa huomioon esim. todennäköisyyksiä laskettaessa. Niin ikään käyttämämme tutkimukset perustuvat tämän hetken parhaaseen tieteelliseen tietoon, ja täten tulosten tulkinta saattaa muuttua tulevaisuudessa.

Kuten yllä on sanottu, niin aika monihan asia vaikuttaa geenien lisäksi. Mutta on kiva nähdä, että millaisia ne omat geenit on, kun osasta asioista on itsellä tietynlainen kuva. Sit voi sanoa, että se on geeneissä. 😀

Geenitestin tekeminen

Testiä varten tarvitaan sylkinäyte. Näytteenottopakkaus tulee postissa, jossa on kaikki tarvittava. Näyteputkesta pakkauksen uudelleen sulkuun tarvittavat teipit. Sylkeä tarvitaan 2ml, joka muuten tuntui aika paljolta. 😀 Kun on sylkenyt tarpeeksi suppilon kautta putkeen, niin putki suljetaan ja lähetetään postissa Evogenomille. Postimaksu on maksettu. Raportti tulee 4-8 viikon kuluttua.

Lähettämässäsi pakkauksessa ei ole mukana henkilötietojasi, vaan tunnistamme näytteen koeputkessa olevan yksilöintikoodin avulla. Evogenom onavainlippuyritys. Genomisi analysoinnissa käytämme omia työkalujamme sekä ohjelmistojamme, jotka pyörivät omilla palvelimillamme irti verkosta. Genomidata säilytetään erillisellä tietokoneella vartioidussa tilassa. Genomidata on anonymisoitu, joten sitä ei voi yhdistää tiettyyn henkilöön. Pidäthän tuloksesi huolellisesti talletettuina.

ALENNUSKOODI

Normaalihinta Sport geenitestin hinta on tällä hetkellä 295€. Alennuskoodilla NINNISPORT saa kyseisen testin hintaan 190€. Alennus on voimassa tammikuun loppuun eli 31.1. asti.

LUE MYÖS:

Palasia kasaan

Ehkä hengissä taas!

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *