Hae
Ninnin energianurkkaus

Kesän kisakalenteri uusiksi

Kesän 2021 pääkisa piti olla Ironman Copenhagen, joka siirtyi viime kesältä tälle vuodelle. Oon nyt tässä kuitenkin miettinyt erilaisia vaihtoehtoja, ja lopulta torstaina siirsin ironmanin vielä vuodella eli ensi kesään. Aika montakin syytä. Ensinnäkin ei ole vielä varmaa, että pystytäänkö kisaa järjestämään. Toiseksi, mitä vaatii ulkomaille matkustaminen? Kaksi koronatestiä mennessä, yksi tullessa? Ja se kahdelta henkilöltä. Melkoinen rahanmeno. En nimittäin ehtisi saamaan tehosterokotetta ennen kisaa, niin tällä hetkellä vaaditaan sitten negatiivisia koronatestejä. Mitä jos altistuu ja joutuu jäämään karanteeniin?  Paljonko se kustantaa vieraassa maassa? Entä mitä jos sairastuu? Edelleen ulkoministeriökin suosittelee välttämään tarpeetonta matkustamista.

Tuon päätöksen kun tein, ja siitä järjestäjälle ilmoitin, niin se on myös lopullinen. Ja on voimassa, vaikka kisa siirtyisi myöhempään ajankohtaan tälle vuodelle. Nyt ei tarvi miettiä onko kisaa vai ei, tai varata lentoja, jotka mahdollisesti perutaan. Tämän vuoden kisat saa olla nyt ihan vain kotimaassa. Ehkä ensi kesänä tilanne on jo parempi, ja voi haaveilla ulkomaille matkustamisesta normaalisti. Tai muuttuuko tämä ikinä vanhaan normaaliin, niin ei välttämättä.

Kesän kisakalenteri näyttää nyt tältä:
Ironman 70.3 Lahti 3.7.2021
SM-perusmatka 17.7.2021
Challenge Turku 1.8.2021
Pyöräsuunnistuksen SM-keskimatka ja pariviesti 7.-8.8.
SM-sprintti 21.8.
Lost in Kainuu 10.-11.9.

Perusmatkalle ja sprinttiin en ole vielä ilmoittautunut. Puolimatkalle Lahteen ja Turkuun, sekä Lost in Kainuun seikkailukisaan puolestaan oon. Ne siis on ainakin varmoja. Pitää vähän kattoa, että mihin kuntoon itsensä ehtii saamaan. Vielä nimittäin on tekemistä, että vauhti olisi viime kesän tasolla. Juuri torstaina kävin juoksun laktaattitestissä, eikä se ihan vahvalta näyttänyt. Joten treeniä siis vaan lisää. Näkyy tekemisessä monella tasolla viime syksyn ja talven kuorma. Kun 5 kuukautta menee ihan läskiksi, niin onhan se lopputulos eri kuin hyvin onnistuneen talven treenauksen jälkeen.

Mutta Challenge Turku on siis tämän vuoden pääkisa triathlonin osalta.

LUE MYÖS:

Challenge Turku 2018

Ironman 70.3 Lahti 2018

SEURAA MINUA 

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

BLOGLOVIN | BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.